...

Evans Sonbahar/Kış 2010 Koleksiyonu

Beden ölçüsü ne olursa olsun her kadının isteği, modanın bedenini sarması ve ona yakışmasıdır. 2010 yılında, İngiltere’nin önde gelen moda markası Evans,  Sonbahar-Kış sezonunun en sıcak görünüşüyle büyük bedende modanın değişimine vitrinlik yapıyor.

EDEN… Yeni sezonda doğa, açık hava ve rustik yaşam ana temanın ilham kaynağı oluyor. Baklava desenli trikoları, militari ceketler ve botlarla kombinleyerek sert ve casual bir stil yaratılıyor.

TWILIGHT… Daha gotik ve gösterişli bir stil için, kumaş seçiminde polyester ve dantel gibi kombinlere yer veriliyor. Temanın ana renklerinde, hem gece hem de gündüz şık bir şekilde kullanabileceğiniz siyah, gri ve lacivert yer alıyor. Temada yer alan tayt ve payetli tunikleri kombinleyerek vamp bir görüntüye sahip olmanız sağlanıyor.

BIBA… Yün ve kürk detayların dantelle kombinlenmesiyle şık ve feminen bir havaya bürünüyorsunuz. 70lerin etkisini gösterdiği bu temada uzun botlarla kombinleyebileceğiniz hem uzun hem de mini elbiselere yer veriliyor. Militari şort ve bol paça pantolonların da yer aldığı bu tema ile elegant ve sofistike bir görüntüye sahip olunuyor.

ROCOCO… Rococo temasında yer alan siyah ve dorenin birlikte kullanildiği işlemeli elbiseler, parti zamanı için en uygun seçenekler olarak karşınıza çıkıyor. Bu elbiseleri temadaki ceketler ve opak taytlarla kombinleyerek kendi stilinizi yaratmanız sağlanıyor.




Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.