...

Assortie Gece Çantaları

Yılbaşı akşamı tüm bakışlar sizin üzerinizde olsun!

Assortie, yeni yılda ışıltısıyla tüm bakışları üstünde toplamak isteyenler için birbirinden iddialı takı ve aksesuarlardan oluşan çok özel bir koleksiyon hazırladı. Yılbaşı gecesi, takı ve aksesuarları ile en çok konuşulan kişi olmak istiyorsanız, Assortie’nin yeni yıla özel koleksiyonlarını görmeden alışverişinizi tamamlamayın.

Şıklığı detaylarda arayanlar için çok özel seçenekler sunan Assortie, sizi yılbaşı partilerinin en göz alıcı kadını olmaya davet ediyor. 2010 yılının takı ve aksesuar trendleriyle hazırlanan Assortie yılbaşı koleksiyonunda, parlaklık ve kadınsı detaylar ön planda. Assortie, yaşamınızda şans, aşk ve mutluluğun eksik olmamasını dileyeceğiniz yılbaşı akşamında, ışıltılı çantaları ve zarif takılarıyla sizi gecenin yıldızı yapacak.

Yılbaşını sürprizlerle karşılayan Assortie, bu özel gece için şık kıyafetlerinizi bir anda farklılaştıracak saten, pullu ve payetli portföy çantalar hazırladı. Portföy çantalar, yılbaşına uygun taşlı tokalar, çiçek figürleri ve ışıltılı pullarla hareketlendirildi. Siyah, gümüş, dore, mavi, pembe ve yılbaşının değişmez rengi kırmızının kullanıldığı çantalarla yeni yılda şıklığınıza şıklık katmak hiç zor olmayacak.

Assortie’nin yılbaşına özel tasarlanan takılarında ise boncuk ve taşlarla bezeli kolye, bileklik ve küpeler dikkat çekiyor. Assortie kadınının zarafetini ortaya çıkaracak uzun kolyeler, incinin kullanıldığı kolye ve bileklikler ile çiçek figürlerinin kullanıldığı küpeler koleksiyonun en göz alıcı parçalarını oluşturuyor.




Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.