Yeni yılda şans, aşk ve mutluluk Assortie ile geliyor!

Assortie, yeni yıla girerken göz alıcı görünmek isteyenler için sembolik anlamları ile öne çıkan çok özel koleksiyonlar hazırladı. Kalp, kelebek ve incinin yer aldığı koleksiyonlar, yeni yıla merhaba derken şans, aşk ve mutluluk da getirecek. Assortie’nin yılbaşı için hazırladığı tasarımlarda, parlaklığı nedeniyle kem gözü ve bütün kötülükleri uzaklaştırdığına, ışıltısı ile şans ve mutluluk getirdiğine inanılan gümüş kullanıldı.

Narin bir görünüme sahip olsalar da güçlü yapıları ve farklı özellikleri ile dikkat çeken kelebekler, Assortie’nin dantel gibi işlenmiş tasarımlarına esin kaynağı oldu. Kadın zarafetini ve güzelliğini vurgulamak için tasarlanan koleksiyon, kelebeğin zarif dokunuşunu takıya yansıtıyor. Zincir ve incilerin eşlik ettiği koleksiyon küpe ve kolyeden oluşuyor.

Kalp figürü hemen her çağda ve dünyanın her yerinde aşkın sembolü olarak kabul edilir. Ders sıralarına, duvarlara, banklara, ağaçların üstüne kazınan kalp figürünün kullanıldığı tasarımlar kalbin ruh ile birlikteliğine işaret ediyor. Kolye ve küpeden oluşan, kalp formunun zincirlerle alt alta birleştirilmesi ile hazırlanan koleksiyon, aşkı kalbin gözüyle arayanlara armağan ediliyor.

Birçok kültürde saflığın, alçakgönüllülüğün, başarının, aşkın, kadının çekiciliğinin ve mutlu bir evliliğin sembolü olarak kabul edilen incinin kullanıldığı tasarımlar beyaz rengin saflığını sergiliyor. İnciyi yaratarak onu doğaya armağan eden istiridye formu içinde tasarlanan koleksiyonda, istiridye ve incinin geometrik olarak yerleştirildiği geniş yüzeyli modeller bulunuyor.

Yılbaşı gecesi ile özdeşleşen ‘ışıltı’ temasını vurgulayan Assortie koleksiyonları, “Yeni yılda kelebeğin zarif dokunuşu, aşkın büyüsü ve inci tanesinin bereketi hep üstünüzde olsun” mesajı veriyor.


Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.