Assortie ile kış keyfi

Assortie aksesuarlarıBereler, şapkalar, atkılar, eldivenler… Hepsi de soğuk kış aylarının vazgeçilmezleri arasında. Takı ve aksesuar dünyasına farklı çizgisi ile yeni bir yorum katan Assortie, hazırladığı kışa özel takı ve aksesuarlarıyla herkese kış aylarının keyfini yaşama fırsatı sunuyor.

Sezonun takı ve aksesuar trendlerinden esinlenerek hazırlanan ürünler ile Assortie kadını soğuk kış aylarında da trendi olacak. Rengârenk bir görünüm sunan Assortie’nin kış aksesuarları, soğuktan korunmanın yanı sıra giysileri estetik olarak da tamamlıyor. Atkı, bere, şapka ve eldivenlerden oluşan yeni koleksiyondaki renk, desen kombinasyonu ve birbirinden farklı tasarımlar göz dolduruyor. Yumuşak dokuları ile tenimizi saracak eldiven ve atkılar, çiçek desenleriyle süslenmiş kışın vazgeçilmezi şapkalar, farklı renk alternatifleri ile içimizi de ısıtacak bere ve boyunluklar Assortie koleksiyonundaki canlılık ve neşe temasını ön plana çıkarıyor.Assortie aksesuarları

Rengârenk taşların süslediği bilezik, yüzük ve kolyelerin, kış aylarında da şık olunabileceğinin kanıtı olan Assortie aksesuarları ile oluşturduğu bütünlük dikkat çekiyor. Kristal taşların kullanılarak tasarlandığı ayakkabı görünümlü gümüş kaplama kolye hem klasik hem de spor giyimi tercih edeler için farklı alternatifler yaratıyor. Assortie’nin altın ve gümüş görünümlü kolye, küpe ve bileklikleri ise sadelik ve şıklığı bir arada yaşamak isteyenler için ideal.

Gece şıklığına önem verenleri de unutmayan Assortie, siyah ve gümüş renkli çanta tasarımları ile de bu kış bayanların gözdesi olacak. Size en yakın Assortie mağazası için www.assortie.com web sitesini ziyaret etmeniz yeterli.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.