...

Sunlight Koleksiyonuyla Yaza Merhaba…

Sunlight Koleksiyonuyla Yaza Merhaba

İlklerin ve yeni tasarımların öncüsü Tekin Seyrekoğlu Mücevherat, yaza özel bir koleksiyon hazırladı. Yaz aylarının vazgeçilmezi olacak Sunlight Koleksiyonu; sarı altın üzerine mineli işlemelerle ve swarovski taşlar ile süslenerek hazırlandı.

Sunlight Koleksiyonu, altına mine işlemeler ve swarovski taşlarla ayrı bir değer kattı. Kolye, küpe ve yüzükten oluşan set; hem şıklıktan ödün vermeyen, hem de renkli ve hareketli kişiliğini sergilemekten kaçınmayan bayanların vazgeçilmezi olacak.

Modern çizgiler ve değişik modellerle oldukça şık hazırlanan koleksiyonda her parça özenle seçildi en iyi işçilik kullanıldı. Bir bütün olarak kullanabileceğiniz gibi ayrı parçalar halinde de kullanabileceğiniz Sunlight Koleksiyonu’nu gündüz/gece, spor/klasik her tarzla değerlendirebilirsiniz.

Tekin Seyrekoğlu Mücevherat tasarımlarını Türkiye genelinde seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.

Kolye (zincirsiz) 1.060 TL
Yüzük 486 TL
Küpe 872 TL

SunlightSunlight
SunlightSunlight

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.