...

Yomnia , Özgün Deri Koleksiyonuyla Deriye Bakışınızı Değiştirecek..

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde Nil Bentürk ve ünlü tasarımcı Sema Özyurt ortaklığında açılan Yomnia, birbirinden farklı ve özgün deri tasarımlarıyla şık ve stil sahibi giyinmeyi sevenlerin en iddialı adreslerinden biri olmaya hazır

Öz Türkçe’de “şans ve bereket getiren” anlamına gelen “Yom” kelimesinden yola çıkarak isimlendirilen Yomnia deri koleksiyonu, “Şansa tutkuyla bağlanın” sloganıyla deriyi hayatımıza sokuyor. Özgün olmayı seven, bir mekana girdiğinde tarzıyla fark edilmekten hoşlanan, şık kadının adresi Yomnia’nın, deri formlarında yaptığı yenilikler oldukça dikkat çekiyor. Hassas, detaycı, yenilikçi ve konformist bir anlayışın filizlerini Yomnia’nın her tasarımında bulmak mümkün. Yomnia’nın geniş ürün yelpazesinde, ister kadınsı, ister çocuksu, ister spor, ister klasik her tarz kadının gece ve gündüz rahatlıkla kullanabileceği birbirinden farklı deri tasarımlar bulunuyor.

Yomnia koleksiyonunda deri ceketler, blazerlar, trençkotlar ve gömlekler ön plana çıkıyor. Ayrıca şık deri mini elbiseler, aksesuarlarla süslenmiş bluzlar ve sezonun en moda parçalarından biri olan yelekler de deri ayrıcalığıyla karşımıza çıkıyor. Koleksiyonun en önemli özelliği tasarımda detaylara verilen önem ve kişiye özel hissi veren stil yaklaşımı. Ayrıca natürel bir işleme tekniği olan vejetal tabaklama sayesinde derilerde elde edilen yumuşaklık da oldukça dikkat çekiyor. Modellerin tümü kadına ince ve zarif bir silüet kazandıran kesimlere sahip. Giyimde sadece bir deri ceketle de şık olunabileceğini kanıtlayan Yomnia, deriyi tekstil gibi işlenmiş bir halde, son derece farklı tasarımlarda sunuyor. Deride olmayacağı düşünülen form ve detayların mevcut olduğu Yomnia tasarımları, insan ufkunun sınırsızlığını yansıtıyor.

Yomnia koleksiyonunda Uzakdoğu tarzından esinlenen modeller, büyük, yüksek ve farklı kesim yakalar, büzgü ve plise detaylar, nervürler, origamik formlar, Çin düğmeleri, metal aksesuarlar, deri-süet ve kürk kombinleri, delikli görünümlü lazerli deri kullanımları göze çarpıyor. Her biri bir sanat eseri gibi tasarlanmış modelleri de açık ve koyu kahverengi, bej, bordo, siyah, yeşil ve lacivert olmak üzere 7 farklı renkte sipariş etmek mümkün. Yomnia tasarımlarında, alan kişiye şans getirmesi için astarlara Yomnia’nın da sembolü olan “Yusufçuk” işlenmiş.Aşkla yaratıldılar, coşkuyla modellendirildiler, hayatını kanatlarında taşıyan Yomnia, getireceği şans ve bereketle şimdi sizin için hayatta hayatınızda….

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.