...

Mudo Genç Giyim Erkek T-Shirt Modelleri

Mudo‘dan 14-18 yaş arası gençler için kendilerini özel hissettirecek şık bir genç giyim koleksiyonu 2009 yaz sezonuna merhaba diyor.

Yazın gelmesi ile jean pantalonların üzerine tercih edilen kısa kollu t-shirtler Mudo Genç Giyim‘in gözdelerinden. Gençlerin kendileri ifade etme biçimlerine göre bazen asi bazen geleneksel bazense masum ama her daim zengin baskı seçenekleri ile beğeniye sunulan t-shirtler serin akşam üstlerinde üzerini bir hırka, kazak ya da gömlek ile mükemmel bir uyum yakalıyorlar.



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

2 Yorum -> “Mudo Genç Giyim Erkek T-Shirt Modelleri”

  1. Hamza :

    Sagopa Kaymerlileri yokmu bunun yh :S

  2. murat konuksever :

    Merhabalar t-shirt modelleriniz güzel fakat önümüzdeki sezon daha güzel çalışmalırınız bekliyoruz,mesela dünyaca ünlü şehirlerden kesitleri t-shirtlerinize yansıtarak hem daha ilgi çekici hemde daha iyi bir satış ve müşteri portföyünü ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.