...

U.S. POLO Assn. ‘de kampanya

2008 U.S. POLO Assn. yaz koleksiyonuU.S. POLO Assn; şıklıkla birlikte rahatlığı da tercih eden özgür ruhlu babalarınız için 3 hediye birden sunuyor.

9-16 Haziran tarihleri arasında alacağınız U.S. POLO Assn markalı 3 gömlekle hem babanızı hediyelere boğuyor hem de 2 gömlek fiyatı ödeyerek kazançlı bir alışveriş yapmış oluyorsunuz.

2008 U.S. POLO Assn. yaz koleksiyonunda Polo klasiği armalı gömleklerin yanısıra, babanızın beğenebileceği cotton ve keten kumaşlardan hazırlanan ceketler, rahatlığın sembolü kanvas pantalonlar, tshirtler, iddialı kesimleri ile genç tarzın öncülüğünü yapan jean’ler, denizci tshirtleri, birbirinden şık kemerler, renkli trikolar ve her türlü zevke uygun çeşitli aksesuarlar bulunuyor.

Özel hayatında spor giyinmeyi seven, genç ve her daim genç yaşayan babanıza ideal, U.S. POLO Assn. koleksiyonundaki yüzlerce hediye seçeneği için U.S. POLO Assn. mağazaları, Aydınlı ve Aymerkez satış noktaları hizmetinizde…

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.