...

Mezuniyetinizin Yıldızı siz olun

Debenhams’ın gece kıyafetlerine özel kampanyası ile yaz davetlerinin ve mezuniyetinizin yıldızı siz olun

Dünyaca ünlü tasarımcıların imzalarını taşıyan ürünlerin yer aldığı ünlü çok katlı mağazalar zinciri Debenhams ’ta 14 Mayıs–01 Haziran tarihleri arasında mezuniyet geceniz için yapacağınız alışverişlerde şeçili ürünlerde %25 indirim fırsatını kaçırmayın

Büyük güne hazırlanıyorsunuz ve tepeden tırnağa mükemmel olmayı hayal ediyorsunuz. Debenhams’tan yapacağınız alışveriş ile geceniz unutulmaz olacak. Özel tasarımcılara ait hepsi birbirinden güzel gece elbiseleri, elbisenizi en mükemmel şekilde tamamlayan ayakkabı ve çantalar arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Mezuniyet gecenize hazırlanırken şıklığı ve avantajlı fiyatları da Debenhams’ta bulacaksınız. Debenhams’ta özel geceniz için seçeceğiniz ürünlerde gece elbiseleri 200 YTL’den, çantalar ise 39 YTL’den başlayan fiyatlar ve 10 taksite varan ödeme kolaylıkları ile sizleri bekliyor. Üstelik şimdi %25 indirim fırsatıyla!

Tasarımcıların farkını üzerinizde hissedin…
DEBUT ve Red Herring ‘special edition’ ürünlerinin yanı sıra Julien ve Pearce Fionde tasarımcı ürünleriyle şıklığınıza şıklık katacak, ayrıcalıklı görünmenin farkını yaşayacaksınız!

‘70’s Jetset’le’ farklı hissedin!
Özel günler ve davetlerde şıklığı ve zarafeti ortaya çıkaran parçaların yer aldığı koleksiyonda Riviera’nın seçkin yaşam tarzı hissediliyor. Fuşya pembelerin, turuncu ve sarıların kullanıldığı gece elbiselerine cıvıl cıvıl Akdeniz geceleri yansıyor. Şampanya rengi boyundan bağlamalı tulumlar, pembe ve turuncu renkte straples şifon elbiseler, ince askılı, şal desenli maksi elbiseler ile yaşamınızın en özel gecelerden biri olan mezuniyet gecenizde farkınızı ortaya koyun.

Size en uygun elbiseyi ‘Romantic’le keşfedin…
Feminen görünümün vurgulandığı koleksiyonda yer alan farklı vücut yapılarına uygun elbiseler, zarif ve bakımlı kadınların gözdesi olacak. Çiçek işlemeli siyah-beyaz straplez, farbalı düz beyaz maksi ve mor ve yeşil tonların hâkim olduğu baskı desenli askılı elbiselerden biri mutlaka sizin olmalı!


Debenhams makyajınızı da unutmuyor…
Mezuniyet partiniz için Debenhams’tan alacağınız gece elbisesi ile Debenhams’ın geniş ürün yelpazesine sahip kozmetik reyonunda %10 indirim hakkına sahip olacaksınız. Kozmetik reyonundan alacağınız her ürün için geçerli olan %10 indirimin yanında mezuniyet gecesi makyaj uygulaması da Debenhams’tan hediye. Bu geceye özel olarak yapılacak makyaj uygulaması ile gecenin yıldızı siz olacaksınız.Büyük gün geldi ve siz Debenhams’tan seçtiğiniz özel tasarım elbiseniz ve aksesuarlarınız ile mezuniyet gecenize hazırsınız. Hayatınızın en önemli dakikalarının yaşanacağı bu gecede gözler sizin üzerinizde olacak.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

6 Yorum -> “Mezuniyetinizin Yıldızı siz olun”

  1. selin :

    cok güze

  2. sibel :

    beyaz elbisenin çiçekli olanın fiyatını öğrenebilirmiyim

  3. sibel :

    çok güzel ama biraz daha elbise ekleyin çok beğendim

  4. melis :

    harika ama biraz dahaa elbise koyun ltfen bi de daha kısa elbiseler yokmu?

  5. sinsi şheytan :

    çhoq harika bende siyah çiçeklininfiyatını öğrenebilir miyim(=

  6. MERVEE :

    debenhams ta 60-70 euro arasında değişiyor. bnde burada görüp araştırdım da. fakat 1 mağazası var türkiye de o da istanbul şişli de. gitmeden alamıosunuz. yani sahip olmak çok zor. burdabeğendiğiniz ürünün barkodunu da bulamıyorlar. bn az önce firmayı aradım da. yapamadılar hiç birşey=(((

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.