...

Yılbaşı gecesi ışıldayan siz olun!

Modern kadının tercihi Golden Rose, yılbaşı gecesi için sayısız seçenek sunuyor. Golden Rose’un birbirinden şık ve alternatifli makyaj koleksiyonunda öne çıkan ürünlerden biri ise ışıltılı eye liner’ler…Renklerin geneline bakıldığında bu yıl çıkışını sürdüren gold, ürünlere muhteşem bir enerji katan turkuaz ve Türk kadının vazgeçemediği siyahın ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Bu grupları oluşturan asıl renkler ve bunların nostaljik tonlarının yanı sıra, mavi ve yeşil gibi diğer renkleri de görmek mümkün.

Yılbaşının rengi kırmızı ise yine yükselişte… Kırmızının cazibesini yaşamak ve yaşatmak için GOLDEN ROSE kırmızı ruju ve ojeyi kullanmanız yeterli. Aşkın rengi kırmızı ile yeni yıla “güzelliğinizi yansıtarak” girin… Kendinizi yenilenmiş, dinamik ve güzel hissetmeniz için kendinize bir iyilik yapın ve bu yıla GOLDEN ROSE ile girin…


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.