...

Dockers 08-09 sonbahar/kış koleksiyonu

Dockers Erkek Koleksiyonu ile Yılbaşında Ortalığı Karıştırın!

Dockers® Kış koleksiyonunda, San Francisco’nun estetik tarzı ile daha süprizli , daha beklenmedik detayları birleştiriyor.
Günden geceye rahat geçişlerin yer aldığı koleksiyondan seçeceğiniz modellerle yılbaşı partisinde ortalığı karıştıracaksınız.

Rahat ve sofistike olanın biraraya geldiği; Dockers® Khaki temeli üzerine daha renkli ve daha detaylı bir stilin dikkati çektiği, Denim tavrı ile Chino kültürünün karakteristiklerinin birleşerek daha genç ve dinamik Jeano tarzının oluşturduğu; daha dar gözalıcı kalıpların yer aldığı, lüks spor giyimin etkisinin tüm modellerde hissedildiği koleksiyonun ana teması “Go Blend-Durma Karıştır”.

Yeni yıla özel sürprizler ve yenilikler Dockers® Women’dan!

Özel zamanlara anlam katmaya devam edin ! Dockers®’ın sunduğu en özel kumaşlardan ve en rahat kalıplardan oluşan giysiler, modern, şehirli kadının kendini her zaman güzel ve rahat hissetmesi için gereken herşeye sahip. Yeni yıl sürprizleri için Dockers®’a uğrarsanız şık ve şık olduğu kadar stil sahibi olan koleksiyonu deneyince ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Sezon başından beri koleksiyon içindeki Weekday ve Weekend konseptleri ile modern, şehirli yaşam tarzını rahatlıkla buluşturan, kadınların rahat etmesi için üç yeni kalıp hazırlayan Dockers® yeni yıl için de tercih edilebilecek sezon trendlerini de yansıtan modelleriyle farklı duruşunuzu yeni yıla taşımanız için ideal.



Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.