...

MANGO 08-09 sonbahar/kış bayan giyim kataloğu

Mango‘nun 08-09 Sonbahar/Kış için hazırladığı gündelik elbise ve gece elbisesi modelleri, kaliteyi uygun fiyatlarla almayı seven bayanların yine favorisi olacak.

Mango elbise modellerinde çağdaş ve şık kadın ön plana çıkarılırken, hem gündelik elbise hem de abiye elbise modellerin tamamının diz üstünde olması dikkat çekiyor.

08-09 sonbahar/kış sezonunda diz üstü günlük elbise ve gece elbiselerine yer veren Mango, renkli modellerde ise ağırlıklı olarak yeşil, mavi ve kahverengi tonlarına ağırlık verirken, diğer renkleri de unutmamış.




Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

3 Yorum -> “MANGO 08-09 sonbahar/kış bayan giyim kataloğu”

  1. ayten yıldız :

    izmirde yaşamakta olduğum şehirden, iş için kütahyaya geldim fakat burada bir mağazanız yok.burası giyim konusunda yetersiz fakat müşteri konusunda potansiyel sayılan bir memleket burda 2-3 tane kendini duyurabilmiş mağaza var. burayıda herhangi şube açma konusu olursa es geçmemenizi, beni ve buraya gelen arkadaşlarımızı mağazanızdan mahrum bırakmamanızı istiyorum.

    Bilgilerinize

    iyi çalışmalar

  2. betül öztulum :

    ayten hanıma %100 katılıyorum. bende kütahyada yaşıyorum. burda çok az mağaza var ve alışveriş yaparken çok ama çok zorlanıyoruz. genelde şehir dışından temin ediyorum. ama bu gerçekten çok zor oluyor. lütfen buraya bi şube açın

    iyi günler dilerim

  3. canan :

    hiç güzel değil

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.