...

DKNY Jeans 08-09 trendleri

DKNY Jeans

Dkny Jeans 2008–2009 Sonbahar-Kış koleksiyonunu, “Basketbol Günlükleri, Taksi Şoförü ve Ciao Manhattan” filmlerindeki, bir dönemin önemli sembolleri haline gelen karakterlerden esinlenilerek hazırlanmış.Koleksiyonda eski okul kapüşonlarından dökümlü ipek tuniklere, geniş paçalı pantolonlardan daracık kotlara, siyah beyaz tonları üzerinde ışıldayan gümüş tonlarından, cepli düğmeli fermuarlı bol aksesuarlı elbise-tişörtlere kadar uzanan geniş bir yalpaze sunuluyor.

DKNY Jeans

DKNY JeansDKNY JeansDKNY Jeans


DKNY Jeans 08-09 sonbahar/kış koleksiyonunun özellikleri;

Taksi Şöförü (Taxi Driver): Bol yeşil, kahve ve çikolata renkleri, yama cepler, imitasyon kürklü parkalar.Robert De Niro’nun canlandırdığı taksi şoförü, şehrin kendisiyle verdiği mücadelede cesur yüreklilikle gecenin karanlıklarında yol alıyor. Unutulmayan bu ikon, askeri bir hava veren pilot ceketlere, yamalı, çıt çıtlı, fermuarlı kıyafetlere, çikolata rengine, bol yeşile yer veriyor. İmitasyon kürklü büyük beden parkalara zıtlık oluşturan elbise-tişörtler, feminenliği ön plana çıkarıyor. Dkny Jeans erkekler için geleneksel iş kıyafeti tarzını yeniden yorumluyor; kahverengiyle sıcak gölgeleri karıştırıyor, yünle deriyi kombine ediyor ve parlak denim kumaştan kabarık ceketler oluşturuyor. Kargo pantolonların üzerine sade tişörtler ve askeri görünümlü ceketler dikkat çekiyor.

Basketbol Günlükleri (The Basketball Diaries):Bol kesimli, kapüşonlu, atkılı, parlak, kemerli modeller.Lisede fırtına gibi esen ve ileride parkelerin yıldızı olmak isterken bir anda kendisini uyuşturucular içinde çabalarken bulan Jim Carroll’ın (Leonardo DiCaprio) gerçek yaşam öyküsünden kesitler sunan “The Basketball Diaries/Basketbol Günlükleri” filmi, ikonlarıyla Dkny Jeans’in bu yeni koleksiyonuna ilham kaynağı olmuş. Bayanlarda taytlar üzerine parlak trençkotlar, maskulen kesim şortlar, geniş paçalı pantolonlar, kemerli elbise-tişörtler ve aksesuar olarak ince atkılar kullanılıyor. Erkeklerde ise okul üniformalarına benzer, yün paltoların içine giyilen kapüşonlu üstler, daralmış spor ceketler ve uzun atkılar dikkat çekiyor.

Ciao Manhattan: Metalimsi renkler, bisiklet ceketler, asimetrik desenler, bol bedenler.Hayata başkaldıran bir başka genç, Edie Sedgwick. Andy Warhol’un hayran olduğu ‘fabrika kızı’; asimetrik üstler, işlenmemiş etek uçları, düşük kemerli beller, fermuarlı ve düğmeli modeller içinde yeniden hayat buluyor. Kolesiyonda, skinny jean pantolonlar, fermuarlı cepler, imitasyon kürklü parkalar, canlı mesaj taşır nitelikte grafik desenli kıyafetler bulunuyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.