...

Yargıcı 08-09 bayan kataloğu

08-09 Sonbahar/Kış Yargıcı koleksiyonu, 25 – 40 yaş arası bayan kullanıcısının gönlünü fethetmeye devam ediyor. Koleksiyonundaki hazır giyim ürünlerinde yer alan pantolon, gömlek, etek, ceket, elbise ve kaban modellerini zengin bir aksesuar grubu kombinliyor.

Şal ve eşarp yeni sezonda Yargıcı Koleksiyonlarının vazgeçilmezi olurken, büyük boy koyu renk çantalar ise sezonun trendini yakalayan diğer bir detay.

Yargıcı 08-09 sonbahar/kış koleksiyonuYargıcı 08-09 sonbahar/kış koleksiyonuYargıcı 08-09 sonbahar/kış koleksiyonuYargıcı 08-09 sonbahar/kış koleksiyonu

Yargıcı 08-09 sezon kataloğunun devamı…
 



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Yargıcı 08-09 bayan kataloğu”

  1. melike :

    ya herşey süper kalite fiyatlar falan da şu ürünlerin bide tam olarak görebilsek yandan falan değil yani direk modelini görebilsek mesela şuan şu üstteki montun modelini çok merak ediyorum ama göremiyorum lütfen yardımcı olun

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.