...

Perspective’den yeni trend… Yaşayan Şehir

Türk Tekstil sektörünün önde gelen markalarından Perspective, 2008-2009 Sonbahar/Kış sezonuna iddialı bir çizgiyle giriş yapıyor.

Yeni sezonda markanın yüzünü moda dünyasının içinden başarılı bir isim Ece Sükan temsil ediyor. Şık, elit ve yumuşak duruşuyla Perspective, Ece Sükan ile asil ve çarpıcı bir kişilik kazanıyor.

Yaşayan Şehirler…

Perspective’in yeni sezondaki ana temasını yaşayan şehirler oluşturuyor.

Ana renkleri gri, kiremit, siyah ve beyaz olan tema, 50’li ve 70’li yılların dokunuşlarını da üzerinde barındırıyor. Modern şehir kadını böylelikle, şık ve sofistike bir ruha bürünmüş oluyor.

Yünlüler ,flaneller ,balık sırtı ve melanj etkili jarseler, kareliler, saten dokular koleksiyona damgasını vuran diğer detayları oluşturuyor. Volüm, sezonun ve koleksiyonun en önemli hareket unsuru olarak ön plana çıkıyor. Feminenliğe ve fonksiyonelliğe vurgu yapıyor.

Ana şehir temasına bağlı kalınan koleksiyonun diğer bir temasında ise floral desenler çok renklilikle işleniyor.

Triko elbiseler, yüksek bel pantolonlar, trenchler ,kabanlar ceketler, rugan çanta ve kemerler ve kürk aksesuarlar ise sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor…

Perspective bayan giyim kataloğu

Perspective bayan giyim kataloğu

Perspective bayan giyim kataloğu






Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.