...

Yargıcı 2012 İlkbahar/Yaz Kataloğu

Seçkin zevklerin, ayrıntılardaki kusursuzluğun ve doğallıktan gelen güzelliğin şekillendirdiği Yargıcı 2012 ilkbahar/yaz koleksiyonu, büyüleyici sahillerin ve güllerle bezenmiş benzersiz çiçek bahçelerinin tüm taze renklerini stilinize yansıtıyor.

Hayatın tazelenmeye başladığı baharın ilk günlerinde hissedilen yenilenme duygusunu yansıtan derin maviler, ekru ve bej tonları, sim detaylı marin t-shirtler, yıkama efektli gabardin pantolonlar, hasır çantalar ve indigo çiçek desenli espadriller, günlük yaşam tarzını şık bir rahatlıkla stilinize yansıtıyor. Natürel tonların kullanıldığı çiçek aplikeli ipeksi bluzlar, diz üstüne dökülen etekler ve metalik ipliklerle dokunan buklet ceketlerden oluşan zarif Yargıcı koleksiyonu, sizi anında neşelendirecek seçkin zevkleri ufak detaylar ile birlikte sunuyor.





Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.