...

Mithat Selection Bayram Modası’nı Belirledi

Erkek giyiminin öncü markası Mithat Selection 2008 – 2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda klasik formları iddialı tasarımlarla bütünleştirdi. Bu yıl sarının tonları, siyah ve gri ön plana çıkarken klasik lacivert renk daha çok gece mavisi tonlarında kullanılıyor. Mithat Selection, Klasik ve Casual olmak üzere iki farklı çizgide hazırladığı 2008 – 2009 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda, metropol erkeğini, günlük klasik giyimde göz alıcı aksesuarlarla renkliliğe ve kalıpları zorlamaya teşvik ediyor, geceleri ise kadın giyimini de gölgede bırakacak kadar cüretkar ve göz alıcı alternatifler sunuyor.

Son yıllarda erkek giyiminde gözlenen kadın giyim modalarının etkileri bu yıl kendini daha fazla hissettiriyor. Genelde 80’lerin başlarını hatırlatan dar sigara paça pantolonlar ve kısa ceketler vitrinlerdeki yerini aldı. Çizgili kumaşlara geri dönüş ve soğuk kış beklentisi flanelin ağırlığını da artırıyor.

Mithat Selection hafta sonu spor giyiminde, daha çok aktif spor alışkanlıklarından etkilenerek fonksiyonel ve kullanışlı tasarımlara yöneliyor. Ürünlerde doğal ve organik elyafları tercih ederken, geleneksel desen ve giyim alışkanlıklarına göndermeler yapıyor.

Triko fiyat aralığı : 125 YTL – 390 YTL
Gömlek fiyat aralığı : 119 YTL – 139 YTL
Pantolon fiyat aralığı : 245 YTL – 265 YTL

Mithat SelectionMithat Selection
Mithat SelectionMithat Selection

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.