...

Mithat Selection’ın müjdeli indirimi

Mithat Selection, tüm sezon ürünlerini kapsayan % 30 indirimin yanı sıra, nakit alışverişlerde % 10 ekstra indirim, dileyen müşterilere de 5 taksit imkanı sunuyor. Mağazalardan anında çıkartılabilen Mithat Selection Club Card ile % 3 oranında puan toplamak da mümkün.

Mithat Selection, sezonun favori renkleri olan gri, kahve, lila, tarçın ve yeşile koleksiyonda geniş yer verdi. Ayrıca, kahve-mavi, bej-gri, kahve-tarçın, bordo-lacivert gibi farklı renk kombinasyonları koleksiyonda ustalıkla uygulanıyor. Bu kışın sürprizi kadife kumaşlar farklı desenlerle koleksiyondaki yerini alırken klasik giyimle casual giyim arasındaki köprüyü kuruyor.

Rahatına düşkün erkeklerin gardırobunda gittikçe önemini arttıran casual giyim için bu yıl da oldukça fazla çeşit bulunuyor. Spor pantolonlar, renkli trikolar ve spor gömleklerde cesurca kullanılan mavi, turuncu, mor, pembe ve sarı koleksiyonun genç ruhunu yansıtıyor.

Özellikle hareketli bir yaşantıya sahip erkekler için tasarlanan dar kalıplı casual gömlekler çoğunlukla koyu renkler kullanılarak oluşturulurken günün şıklığını geceye de taşıyor. Klasik gömleklerde ise çoğunlukla organik pamuktan üretilen kumaşlar tercih ediliyor.

Nano – teknolojik işlemler uygulanan spor mont ve kabanlar su ya da rüzgar geçirmiyor üstelik kırışmıyor.

Tam balıkçı, yarım balıkçı, polo, V yaka ve süveter modellerde üretilen trikolar da Mithat Selection’un en çok beğenilen ürünleri arasında. En çok tercih edilenler; kahve-mavi, kahve-gri kombinasyonları ile kırmızı, mor, turuncu gibi canlı renkler.
Mithat Selection koleksiyonuMithat Selection koleksiyonuMithat Selection koleksiyonuMithat Selection koleksiyonu

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.