...

Mithat Selection’da trençkot modası

Mithat Selection trençkotMithat Selection, trençkotlara uyguladığı özel bir işlemle onlara su ve rüzgâr iticilik özelliği kazandırdı.

Mithat Selection metropol erkeğinin gardırobunun vazgeçilmezi olan trençkotlara 2008 – 2009 Sonbahar – Kış sezonunda geniş yer veriyor. Kısa ve uzun pardösülerin yanında 100 % yün kumaşa yapılan özel bir işlemle su ve rüzgâr iticilik kazandırılan klasik pardösüler çok şık ve kullanışlı.

Trençkotların çok kısa sürede kuruyan ve ütü gerektirmeyen-buruşmayan kumaşlardan dikilmiş olması Mithat Selection’un 70 yıllık deneyim ve birikiminin sonucu.

Mithat Selection hazırladığı trençkotlarla erkekleri, sonbaharın yağmurundan- soğuğundan korurken şıklıktan taviz verdirmiyor. Spor giysiler kadar takım elbiselerin üzerine de giyilebiliyor oluşu ve en önemlisi palto ya da kabana kıyasla kullanılan kumaşın çok daha hafif oluşu nedeniyle taşıma kolaylığı trençkot sever sayısını arttırıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.