...

Banana Republic 30. yılına hazır

BANANA REPUBLIC 2008 Sonbahar sezonuna hazırlanırken aynı zamanda da kuruluşunun 30.yılının heyecanını yaşıyor. 30.yıla özel tasarımlar ve bu sezon da dikkatleri çekecek koleksiyonlarıyla yine herkesin beğenisini toplayacak.

BANANA REPUBLIC’in 2008 Sonbahar koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. Şehir stilini modern, elegan ve sofistike çizgilerle sunan ve ‘Lüks, ulaşılabilir olmalıdır’ sloganıyla hazırlanan koleksiyonlar zengin içeriği ve uygun fiyatlarıyla yine dikkatleri üzerine çekecek.

BANANA REPUBLIC’in ikonlaşmış ürünleri olan trençkotlar, siyah elbiseler ve beyaz gömlekler bu sezon da birbirinden şık tasarımları ile gardroplarda yerlerini almayı bekliyorlar.Bu yıl ayrıca 30.yıldönümünü kutlayan BANANA REPUBLIC, ikon olmuş ürünlerini yeniden yaratarak ön plana çıkarıyor.

TRENÇKOT BANANA REPUBLIC’in ikon ürünlerinden biri olan Trençkot bu sezonun temel felsefesini temsil ediyor. Yeri doldurulamayan klasik, bütün zamanların en moda parçası trençkot mağazalarda yerini alıyor. Her yıl sezona uygun detaylarla yenilenen trençkot ister takım elbise ile ofise giderken, ister bir jean ve bluz ile gece dışarı çıkarken haftanın her günü her kıyafeti tamamlayabilecek, olmazsa olmaz bir parça olarak gardroplarda yerini almayı bekliyor. 30.yıldönümü için özel olarak sınırlı sayıda üretilen deri trençkotlar ise bu sezonun en favori ürünü olacak. Kırmızı, mor ve füme renk alternatifleri ile de farklılık yaratabilirsiniz.

BEYAZ GÖMLEK her sezon olduğu gibi bu sezon da BANANA REPUBLIC bu sezon da beyaz gömleğin tek adresi olacak. Herkesin gardrobunda bulunan ve kimsenin vazgeçemediği beyaz gömlek, BANANA REPUBLIC’in “klasik ikon” ürünlerinden biri olarak yeni çizgileri ve ince detaylarıyla tüm dikkatleri yine üzerine çekiyor. Farklı yaka ve düğme detayları ile tasarlanmış BANANA REPUBLIC beyaz gömleği, dar kalem etek ile kombinleyerek sofistike bir ofis kıyafeti yaratabilirsiniz. Jean ve blazer ceket ile kombinleyerek haftasonunun vazgeçilmez kıyafeti olarak kullanabilirsiniz.

SİYAH ELBİSE beyaz gömlek gibi, siyah elbise de her zaman her durumda hayat kurtarıcıdır. Şık bir geceye giyilen bir siyah elbise ile göz alıcı olunabilir, ofise giyilen bir elbise ile sofistike bir çizgi yaratılabilir. BANANA REPUBLIC siyah elbise koleksiyonu ile yine çok iddialı.

MONOGRAM KOLEKSİYONU bu sezon da lüks ve şehirli yaşam tarzını ürünlerinde vurgulamaya devam ediyor. Takım elbiseler; vücuda oturan ceketler, kloş veya kalem eteklerle kombinlenerek hatları belirginleştiriyor ve feminen bir silüet yaratıyor. 1970’li yılların şık spor giyim tarzı ve mükemmel kesimlerin buluştuğu koleksiyonda ağırlıklı olarak kaşmir, İtalyan çift örme ve ipek gibi en yüksek kalitede kumaşlar kullanılıyor

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.