...

Façonnable 2008 sonbahar-kış koleksiyonu

Façonnable logoBir helikopter, uçak veya balon ile dünya yolculuğu…
Modern çağın macerası, bir romantizm dokunuşu ve heyecana giden yol.
2008 Sonbahar-Kış koleksiyonunda Façonnable tarafından size uzatılan bir davetiye.
Modern hayatın dinamizmini koleksiyonunda yansıtan Façonnable, günümüz kadın ve erkeğine şıklığı ve rahatlığı sunuyor.

Erkek koleksiyonu;

Façonnable sonbahar-kış koleksiyonuFaçonnable sonbahar-kış koleksiyonu
Façonnable sonbahar-kış koleksiyonuFaçonnable sonbahar-kış koleksiyonu

BALON

Köyler ve kaleler üzerinde gökyüzünde uçmanın verdiği heyecanla bütünleşen, sonbaharın asil renkleri; Bej, bordo ve kahverengi, şık bir geleneğin ayrılmaz bir parçası olarak eşsiz bir yaşam sanatını yansıtıyor.

Ekose baskılar, spor ve şık silüet, parke & ceketler, ekose astarları ile sağlam ve zamansız değerler bütününde.

ROMANTİK MACERA

Bir fetih destanını anlatan yazarın, elindeki tüy kalem kadar hafif kılavuz uçaklar, Lindbergh’ten Saint Exupery’ye kadar süren bir macera…

Gri ile karıştırılmış solgun ve koyu menekşenin muhteşem uyumu, çizgilerin ve ekoselerin özenle seçimi ile tasarlanmış gömlekler… İnsanoğlunun, ihtiyatla Bohem bir hava soluduğu güneşli bir kafe terasında roman okurken, gökyüzünden yansıyan altın sarısı, mavi ve turuncu…

UÇARAK KAYMAK

Kayış sonrası gösterişsiz fakat gerçek lüksün tecrübe edildiği eşsiz anlarda, güzel kumaşlar ve rahat kesimlerin rol aldığı bir ödül.

Goitchelle’den Killy’e tüm şampiyonların dağların ötesinde kayarken bıraktıkları izlerde, insanoğlu kendi iddiasını ortaya koyar. Meydan okur ve başarır…

Soluk pembe, soluk gri, bej

Solgun tonlar, kumaşlar üzerine çok yumuşak rölyef etiketler, prens dö gal, koton gabardin, yün ve naylon çeşitli markalar. Yün iplikten arma ve işlemeler, kadife ve kaşmir pantolonlar, uyumlu tonlarıyla doğal streç takviyeli naylon gömlekler…

ÖZEL JET

İş, boş zamanlar ve rahatlama için şehirden, Fransız Riviera’sına kadar baş döndrücü bir hızda yaşanan yaşam, giysilerin neo akımı çizgileriyle kurduğu dostluk.
Klasik, spor giyimin değişik parçalarıyla, çekici ve ikna eden bir gösteriş ile uyum sağlayabilen bir birliktelik…

Gök mavisi & gri, siyah, kızrmızı, kahverengi.

Dogun renkler, zengin örgüler, çapraz kabarık dokuma kumaşlar ve saten, vücudu saran kesimler, ince çizgiler, düşük beller, Façonnable geleneğinin bir daha üzerinden geçtiği çağdaş ve moda ürünler.

FAÇONNABLE JEANS KALİTE OLARAK DOĞUYOR

1950’li yılların havacılarının hatıraları… Hikâyelerini anlatan işleme ve armalarıyla bir kahramanın yapıtları.

Deri & Yeşil pas rengi, haki, kahverengi ve yeşil.

İşlemeli gömlekler, “Kanat” işaretleri ve korumalar, 5 Cep’li pantolonlar, eyer dikişi, solgun renkli günlük haftasonu kıyafetleri…

PREMIUM

“Premium” esas itibariyle “ödül” anlamına gelmektedir. Fazlasıyla yüksek kaliteli bu ürün çizgisine daha iyi başka hangi isim verilebilirdi ki? Çok zarif kumaşların hazzını tattıran, kendini istisnai hissettiren kürk, deri, kaşmir. Façonnable, yeniliklerin, yaratıcı güzelliğin talep gören giysilerini sunuyor.

Gök mavisi, lacivert, gri, bej, kahverengi.

Kürk ve deri, klapa üzerine çift deri bant, kaşmir ve prens dö gal, %100 İtalyan kumaşı ve terziliği, 200’e kadar koton apre, mikroperforasyonla hafifletilmiş kürkler, su  geçirmez kaşmirler…

Kadın koleksiyonu;

BALON

Sabahın erken saatlerinde dörtnala gidiş, çalılığın kokusu ve ağaçlardaki yosun rengi. Sağduyulu şıklığın ve asil çekiciliğin içinden avlanan bir koleksiyon.
Kumaşlar ve dalgalanan silüet, en iyi şekilde kuşatılmış yün ve derinin birlikteliği, binicilik dünyasını yeniden anımsatıyor.

Mor, pembe, yeşil, kahverengi ve lacivert.

Ekose ceket üzerinde askeri üniforma çizgileri, astarlar ve gömlekler, işlemeli armalar,  dekoratif düğmeler, streç viskoz ve yün, satenli görünüm bol ipek ve yün, uzun, ince kuşatılmış bir silüet.

ROMANTİK MACERA

Klasik temanın kurallarının ışığında yaşayarak görünmeye çalışan, biraz erkeksi baskınlık, biraz şık ve bohem dokunuşu, macera ve sanatın birlikteliği, bir devirden diğerine geçiş.
Kalan tek şey, otantik beklentiler…

Kahverengi, pas rengi, turuncu.

Müslin ve yün eşliğindeki karışık desenler, mat – parlak kontraslar, deri uygulamaları, ekoseler…

NICE ‘DE OPERA

Nice operasında bir gece, seyircinin huzurundaki gösteri. Projektör ışığı altıdnda kırmızı ve siyah renkler, yeniden tanımlanmış silüetler için karışık malzemeler ve desenler.
Tüm güzellikler duyulabildiği ölçüde giyilebilir, modern şehir kadını için şık bir tema.

Siyah, pembe, gri, antrasit.

Karışık malzemeler, dar kesimler, zarif dişilik, şıklık ve yapı kazandırılmış bir silüet.

Çocuk koleksiyonu;

Ellilere geri dönüşe göz atan, okul ruhunu siyah & beyaz broderilerle yansıtan spor kesimler…
Pamukluda, yünde ve kadifede İngiliz okullarının bir yansıması. Façonnable çocukları için, şıklık konusu yıllardır bir sorun değil.

Siyah & beyaz, sarı, haki & lacivert.

Koton ve yün, triko, arma ve işlemeler, geniş çizgiler ve ekoseler.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.