...

DKNY ‘08 sonbahar koleksiyonuna hızlı bir bakış

New York’ta DKNY Sonbaharı…

DKNY 2008 Sonbahar Koleksiyonu, genç ve cesur parçalardan oluşan tasarımları ile sizinle yeni bir yolculuğa hazır.

DKNY 2008 Sonbahar Koleksiyonu, bu sezon yine her parçasında lüks bir dokunuş ve detaylarda saklı şıklık barındırıyor. Sade bir şıklık ile tüm dikkatleri üzerinize toplayacağınız bu koleksiyonunun en önemli özelliği ise klasik esintilere kazandırdığı modernlik.

2008 Sonbahar Koleksiyonunda üst kısımlarda dar kesimli, alt kısımlarda ise daha rahat formlar kullanan DKNY, tasarımlarda kırmızı, turuncu, toprak renkleri ve vazgeçemediği renk olan siyahı tercih ediyor.

Ekstra mini etekler, kabarık ve örgü elbiseler, salaş pileli erkek pantalonları, uzun püsküllü yelekler, bol süveterler, yün hırkalardan oluşan koleksiyonda her tasarım birbiri ile kombinlenecek kadar uyumlu ve kullanışlı.

Renkli bağcıkları olan yüksek topuklu croc ayakkabılar, büyük çantalar, şapkalar ise DKNY kadınına kişisel bir dokunuş kazandırıyor.

DKNY kadını bu kış yine herkesten şık ve farkını ortaya koyacak tasarımları üzerinde taşımaktan mutlu olacak.

DKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modası

DKNY 2008 Sonbahar erkek koleksiyonunda geleneksel çizgisinden ayrılmayan DKNY’da yine tüvitler ön planda. Erkeğe siyah giymenin rahatlığını ve sofistikeliğini yakıştıran DKNY, yeni koleksiyonunda kentli erkekler için siyahı bir yaşam tarzı olarak tasarımlarına yansıtısa da ekoselerden ve camel renklerden de vazgeçmiyor.

DKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modasıDKNY sonbahar-kış modası

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.