Façonnable 2008 ilkbahar-yaz trendleri

Façonnable 2008 İlkbahar – Yaz koleksiyonunu, denizden esen rüzgarların sesinden alınan ilhamla hafif ve rahat kumaşlar kullanılarak hazırlanmış.

Erkek

AQUA CLUB: Farklı boylarda mayolar, ipek hissi veren tişörtler ve ultra hafif dokumalar, bermudaların üstüne giyilebilecek hafif, fermuarlı ceketler ve gömlekler….

REGATTA: Gofre kumaşlar, zikzak dikişler ve denizci çizgileri..

JAZZ
Güneyden gelen bir renk festivalini anımsatacak turuncu, kırmızı ve yeşilin canlılığında ipekli ince kumaşlar ile desteklenmiş bir siluet.

TIMELESS: Pamuğun keten ve kenevirle karışımından doğan kumaşlar, klasik kesimler, ekli cepler, kahve, krem ve haki yeşili….

FRENCH RIVIERA: Vücuda oturan dar kesimler ve düşük beller, Kırmızı, badem sarısı ve gökyüzü mavisi gibi zenginleştirilmiş koyu renklerin, zincirli ve bukleli sofistike kumaşlarla uyumu….

 

 

Kadın

REGATTA: Belirgin ya da yumuşak mavi - beyaz denizci çizgileri, kurdeleler ve kavisli dikişler, yarım kollu ceketler, tığ ile işlenmiş kabarık desenler, denizcilikten esinlenerek hazırlanmış etekler, üstler için kurdele ve pili detaylar….

TIMELESS: Dar paça pantalonların üstüne giyilen tunik elbiseler, şortlar, feminen çizgiler ve yarım kollu elbiseler….

EXOTIC: Pamuklu ve keten kumaşlar, çizgili ve dantelli trikolar, çiçekli desenler….

BLACK & WHITE: Bol renkli, ışıl ışıl, çiçekli ve hacimli dokumalar, siyah pantolonlar, etekler, fiyonklar, kimono ve değişik boydaki kollar dişiliği ön plana taşıyor.

 

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum to “Façonnable 2008 ilkbahar-yaz trendleri”

  1. Ahmet :

    Façonnable’nin Akmerkez’de bulunan mağazasını ziyaret ettim. Bu sezon her zaman olduğundan daha şık ve renkli. Mutlaka bir göz atın…

  2. engin san :

    bu yaz ürünleriniz harıka

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.