...

Collezione 2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu şaşırtıyor…

Gençliğin ve dinamizmin kesişme noktası olan Collezione, sonbahar kış sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Sokak modasının izlerini yansıtan ve özgür yaşam tarzını içinde bulunduran, renk ve desenlere ait izleri Sonbahar-Kış koleksiyonuna taşıyarak, rahatlık ve modayı bir araya getirdi.

Collezione, casual, urban ve young olmak üzere 3 ana temada topladığı koleksiyonunda doğaya, şehrin sokak sporlarına uyum sağlayan detaylara ve sokak yaşamını 80’lerin eğlenceli görselleriyle buluşturan yansımalara da yer verdi. Sonbahar-kış dönemini dopdolu ve birbirinden ilginç tasarımlarla karşılayan Collezione, yeni koleksiyonunda, koyu mor ,siyah, göl mavisi tonları, sarı, mavi, gri, bej, yeşil, lacivert, kırmızı, beyaz neon turuncu, ve pembe renklerine ağırlık verdi. 60-70’ li yılların okul giyiminden etkilenerek hazırlanmış olan college grubunda, rakam baskılar, geniş bantlı ringeller ve canlı renkler ön planda.

Doğa tutkunu insanlar ve tracking ruhunun anlatıldığı, outdoor grubunda; doğaya ve doğa sporlarına yatkınlık yansıtılıyor. İslevsel ürünler, kahve karamel tonları, oranjlar vehakilerle birleştirilmiş grupta, doğaya yakın naturel renkler hakim. Çok cepli, fonksiyonel ve koruyucu ürünler koleksiyonda ağırlıklı olarak yer alıyor. Casual temasının son grubu olan rock grubunda (necronorm) ise; rock müziğinin kişiler üzerinde yarattığı etki, değişim ve dönüşüm kavramları üzerinde duruluyor. Eski ve alışılmış yapıların yeni etkilerle karşılaşması sonucu oluşan değişiklik yansıtılıyor. Koyu mor , siyah ve göl mavisi tonları, griler, kırmızılarla desteklenmiş, renkler ve formlar kimi zaman daha sofistike bir yapıya yönelse de asi ruh ve değişkenlik ön planda tutuluyor. Bu grupta gündüz olduğu kadar gece de rahatlıkla kullanılabilecek tasarımlar hazırlandı.

Minimalist akımın devam ettiği urban erkek temasında; kıyafetlerin dış görünüşünün sadeliği, iç detayların ise hareketliliği dikkat çekiyor. Kahve tonları olan sonbahar renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı grupta; yıkamalı kumaşlar, ekoseler ve aplike örmeler kullanıldı. Rahatlığı ön planda tutarken, spor şıklıktan da taviz verilmeyen temada; çalışan erkeğin tercihine uygun gri tonlarda mat veya parlak takımları daha fit ve genç bir siluette karşımıza çıkıyor. Urban erkek; 3 ana gruptan oluşuyor. Collage grubunda; daha önceki yazın kullanılan marin tarzının devamı olan ve renklerle bir bütünlük sağlayan, lacivert kırmızı ve beyaz birleşiyor. Koleksiyonda yer alan t-shirtler, sweatshirtler, baklavalı trikolar, daha spor çizgili ve ekoseli gömlekler, gabardin pantolonlar ve denimlerle ince trikolar öne çıkan ürünler arasında yer alıyor.

Şehirli erkeğin stili ,siyah ve beyazın her zamanki şık buluşmasına,gri mor ve lila tonlarının eşlik ettiği jet black grubunda; daha fit ve keskin hatlar dikkat çekiyor. Şehirli erkeğin ofiste ve ofis dışında da rahatlıkla kullanabileceği bir stil tasarlandı. Grupta yünlü kumaşlar, raw yıkamalı denimler, (fazla işlem görmemiş) şık ve spor takım elbiseler ve şık trikolar koleksiyondaki yerini aldı. Toprak tonlarının hakim olduğu doğa ile bütünleşen naturel grubu; 14-18 yaş aralığına hitap ediyor. Sweatlerin, hareketli ürünlerin, kadifelerin yer aldığı grupta,safari ceketlerin rahat kesim pantolonların yer aldığı ürünler bulunuyor.

Young teması Graffiti, Abstract ve Neon olmak üzere 3 gruptan oluşuyor. Young temasının ilk grubu olan Graffiti; okuyan, dinleyen, araştıran ve üreten gençleri yansıtıyor .Bu grupta; ceketler, sweatler ve trikolar yer alırken, baskılarda el çizimi desenler metraj desenler farklı tasarımlarıyla ilgi odağı oluyor. Yeni sezonun ilgi odağı olan, farklı baskı türlerinin kıyafetlere yansımasının konu edildiği, abstract grubunda, yapılan tasarımlarda göz dolduruyor. Kanvas pantolonlar, yıkamalı kabanlar dikkat çeken detaylar arasında bulunuyor…
Collezione’de 80’lerin eğlenceli görselleriyle gösterişli bir tarzın yansıtıldığı, neon grubundaki koleksiyonlar da, yeni sezon için iddialı seçeneklerden.. Geniş t-shirtler ile birlikte kullanılan taytlar, bol kesimli pantolonlar da tasarımlarıyla beğeni topluyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

4 Yorum -> “Collezione 2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu şaşırtıyor…”

  1. SEVGİ :

    yaaa süper beeeee cok begendim
    herkese tavsiye ederim
    koleksiyon süper
    hele genclere hitap etmasi bambaska

  2. KubRaa :

    collezione bayılıyorum ya gençlre hitap ediyo doruu bu yüzden de tarzlar çok güzel

  3. JuL!!eTT :

    ainen miLLet katıLıorum qercketen qenclere hitap ediyooo;)

  4. Melih :

    Bencede collezione süper gençlik işi tam.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.