...

Mavi Jeans’ten özel bir ayrıcalık

Mavi Jeans’in renkli dünyasına giriş “Kartuş”u çıktı!

Mavi Jeans , Kartuş ile özel ve ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor. Mavi’nin yeni alışveriş kartı ve özel müşteri programı Kartuş, boşken de doluyken de kazandırıyor. Kartuş’a sahip olanlar, 15 Ocak 2008’e kadar yapacakları ilk alışverişlerinde, “hoş geldiniz” hediyesi olarak %15 indirim fırsatı yakalıyor. Nakit veya kredi kartıyla yapılacak ödemelerde alışveriş tutarının %5’i değerinde puan kazandıran Kartuş, doldukça, Mavi’den bedava alışveriş yapma olanağı sağlıyor.

Kartuş’u kullananlar, Mavi’nin kampanyalarından, kişiye özel fırsatlarından, promosyon ve tanıtımlarından ayrıcalıklı olarak yararlanabiliyor. Türkiye’de ilk kez bir blue jeans markasının sunduğu özel müşteri programına dahil olarak Mavi’nin renkli ve avantajlı dünyasına girmek isteyenler, Kartuş üyesi Mavi Shop’lardan başvuruda bulunabiliyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.