...

Çantada Tergan şıklığı

Tergan'da çanta şıklığıTergan’ın yeni koleksiyonunda yer alan her renkten çantalar, kadın siluetlerini daha havalı, cazibeli ve şık yapıyor.

Bu sene özellikle büyük çantalara yer veren Tergan, kırmızı, mor, sarı, yeşil gibi canlı renklerde hazırladığı koleksiyonunda her kıyafete rahatlıkla uyum sağlayacak modellere yer veriyor.

Gündelik hayatta kişiye büyük rahatlık sağlayan Tergan çantalar, ister gece ister gündüz her giysiyle kombin edilecek güzellikte tasarlandı. Rengarenk büyük çantaların yanı sıra koleksiyonunda renkli portföy çantalara da yer veren marka, kroko rugan, dore, lame, deri gibi birbirinden farklı modelleri moda takipçilerinin beğenisine sunuyor. Renk renk kaliteli tasarımlara yer veren Tergan, ayakkabı olduğu gibi bu yaz ’ Gri’nin de öne çıkan renkler arasında olacağını salık veriyor.

Tergan'da çanta şıklığıBeyaz ve siyahın hakimiyeti her sene olduğu gibi bu sezon da kendini hissettiriyor. Birçok çanta modelinde küçük aksesuarlara yer veren Tergan bu sene özellikle metalin gücünü tasarımlarında kullanıyor. Metal objeleri çantalarında kullanan marka modellere bu şekilde farklı bir hava katıyor.

Tergan bu sene özellikle ayakkabılarla uyumlu renklerde çantalar hazırlamaya özen gösteriyor. Kırmızı renkli bir ayakkabıyla ya da renkli topuklu bir terlikle aynı hammaddeden aynı renkte bir çantayı kombinleyeceğiniz bir çok modele yer veren Tergan, kadınların işini oldukça kolaylaştırıyor. Her renkte ve her modelde ayakkabı çantayı bir arada bulacağınız marka, bu yaz şık olmak isteyen kadınların yeni alışveriş adresi!

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.