X Large Tergan çantalar

Tergan ÇantaYaz sezonun en önemli detaylarından çanta konusunda klasik ve modern çizgileri birleştirerek trendleri takip eden Tergan, 2008 ilkbahar- yazında şık, seçkin ve zarif modelleriyle trendsetterların vazgeçilmez adresi olmaya aday! Yumuşak, yıkanmış ve crispy (kırışık) derilerin kullanıldığı büyük ebatlı çantalar bu sezon Tergan Koleksiyonu’nun en önemli parçaları arasında yer alıyor.

İçine ihtiyacınız olan her şeyi koyabileceğiniz boyutlarda hazırlanan modeller; süet, soft vegital, napa alternatifleriyle farklı beğenilere hitap ediyor. Işıl ışıl adeta bir mücevher gibi göz alıcı parlaklıktaki rugan çantalar, koleksiyonun en gözde parçaları arasında… Her ortamda kullanabileceğiniz şekilde tasarlanan rugan çantalar, gündüz iş kıyafetleriyle kullanılırken, gece şık bir akşam yemeği ya da partide de takılacak fonksiyonelliğe sahip! İş kadınlarının evrak dahil içinde her türlü ihtiyaçlarını taşıyabilecekleri X Large modeller, geceleri de ofisten direk gidilen partiler için ideal.

Tergan Koleksiyonu’nda salaşlığın ve büyük ebatların yanı sıra, minimal, klasik ya da iddialı çizgiler taşıyan küçük modeller görmek de mümkün. Çanta aksesuarlarında, nikel ve altın modellere hareketlilik kazandırırken antik aksesuarlarda bazı parçalar kullanılarak koleksiyon daha da zengin hale getiriliyor. Tergan’da dikkat çekici büyüklükteki çantalar parlak ve renkli! Sarı, kırmızı ve mor gibi doğanın en güzel tonlarını çanta koleksiyonuna yansıtan Tergan, klasik renklerin şıklığından vazgeçmeyerek, siyah ve kahveyi bu sezonda bolca kullanıyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.