Bayramda donanın diye Tergan’dan %40 indirim

Bayramda donanın diye Tergan’dan %40 indirim
Bayramda yeni bir şeyler giymek en eski geleneklerimizden… Hele ki yeni bir ayakkabı giymek geçmişten günümüze taşınan en unutulmaz karelerden… Deri aksesuar sektörünün önde gelen ismi Tergan; 25 Kasım-31 Aralık tarihleri arasındaki özel kampanyasıyla bayram alışverişini rahat ve eğlenceli hale dönüştürüyor. Müşterilerine %40”a varan indirim fırsatı sunan Tergan, bayramda daha şık görünmeniz ya da sevdiklerinizi cicilerle donatabilmeniz için uygun fiyat avantajıyla moda severlere jest yapıyor.

2008-2009 Sonbahar/Kış döneminde şık, dikkat çekici ve sofistike bir koleksiyonla yer alan Tergan, kısa bir süre için geçerli olan kampanyasıyla bayram alışverişinizi cazip hale getiriyor. Tergan’da her zevke hitap edecek kadın-erkek çanta ve ayakkabı modelleri, bayram hediyeleri için geniş armağan alternatifleri yaratıyor. Giyim aksesuarın yanı sıra, viskilik, tavla ve satranç takımları, seyahat kitleri, cüzdan, kartvizitlik, sümen takımı gibi hediyelik alternatiflerine sahip olan Tergan, bu bayramda hem sizi hem sevdiklerinizi mutlu edecek..

 Sezonun trendlerini koleksiyonuna başarıyla taşıyan Tergan, her zevke hitap edebilecek tasarımlarla bu kış sokaklarda cazibeli kadınlar ve şık erkekler yaratıyor. Modeller; çarpıcı ve zarif olmasının yanı sıra kullanışlı ve rahat parçalardan oluşuyor. Bu sezonun en gözde modelleri arasında yer alan ayakkabı-botlar geniş model ve renk aralığında Tergan’ın 2008/2009 Kış Koleksiyonu arasında yer alıyor. Salaş yumuşak botlar spor görünümleriyle koleksiyonun en çarpıcı detayları arasında bulunuyor. Rugan geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da Tergan Koleksiyonu’ndaki iddialı modellerle adından oldukça söz ettiriyor. Tergan bu sezon; rugan deriye biraz daha hareketlilik kazandırarak, mermer baskı rugan, croco rugan ve kırışık rugan olmak üzere farklı işlentilerle sıra dışı giyinmeyi sevenleri hedefliyor.

Tergan sonbahar - kış koleksiyonundaki erkek modellerinde sivri burunların etkileyiciliği ile metal aksesuarların maskulen duruşu kullanılarak ayakkabı ve botlara hareket kazandırılmış… Deri olarak rugan, açma, su yılanı ve süet kullanılan birbirinden rahat ayakkabılarda şıklık da göze çarpıyor. Comfort modellerde yumuşak derilerin kullanıldığı ve ortopedik özelliğe sahip, uzun süre kullanımlarda bile ayağı yormayan, konforunu koruyabilen tabanlar kullanılarak ayakkabıda rahatlık ön planda tutulmuş. Tergan kış sezonu erkek botlarında yuvarlak burunlar gözlenirken, sivri burun botlar da azımsanamayacak kadar çok sayıda göze çarpıyor. Erkek botlarında lastikli tasarımlarının yanı sıra bağcık – lastik birlikte kullanılarak giyim kolaylığı sağlanmış.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.