...

Atasay Fabrika Satış Mağazası

AtasayYenilikçi uygulamalarıyla kuyum sektörünün öncü markası olan Atasay Kuyumculuk; pırlantada taksit uygulaması, 6.gün uygulaması ve Outlet uygulamasının ardından altına ve pırlantaya ulaşmayı kolaylaştıran bir ilke daha imza atıyor.

Yenibosna’da bulunan Atasay fabrikasının alt katında açılan 110 m² lik fabrika satış mağazasında altın ve pırlantalı ihraç fazlası ve geçmiş sezon ürünler satışa sunulacak. Takı sektöründe trend belirleyen ve dünyada çok hızlı değişen trendleri takip eden Atasay, yine kuyum sektöründe şimdiye kadar görülmemiş bir kolaylıkla ürünlerini tüketici ile buluşturmuş olacak.

Atasay Kuyumculuk’un lüksün demokratikleştirilmesi yolunda attığı adımlardan en yenisi olan fabrika satış mağazasındaki ürünler, yüzde 50’ye varan ödeme kolaylıklarının yanı sıra altında 500 YTL’ ye kadar 3 taksit, 500 YTL’ nin üstüne 6 taksit, pırlantada 1.000 YTL’ ye kadar 3 taksit, 1.000 YTL üstüne 6 taksit fırsatı ile sunuluyor.

Tüketicilerin alışverişleri esnasında her tür rahatlığını düşünen Atasay, Pazar günleri de açık olan dünyada kuyum sektöründeki ilk fabrika satış mağazasında çocuk oyun odası ile bebek ünitesine de yer veriyor. Erkeklerin de unutulmadığı mağazada onlar için bir TV – dinlenme odası da bulunuyor. Böylece Atasay’ın fabrika satış mağazasına gelen aileler kendilerine sunulan konfor ile alışveriş yapma imkanı yakalayabiliyorlar.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Atasay Fabrika Satış Mağazası”

  1. Filiz :

    Biz bayanlar icin harika bir haber bu…fakat Atasay fabrika satis magazasinin acik adresini bana yazarsaniz cok sevinirim.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.