...

Kadınların Gizli Sırları Sunset’te

Sunset mayo, bikini modelleri


Mayo modasının tasarım dahisi Sunset Swimwear, 2008 yaz sezonu koleksiyonunu görücüye çıkardı. Kadınların korkulu rüyası vücut kusurlarını gizleyen akıllı tasarımları ve kadının kendine olan güvenini güçlendiren zekice detaylarıyla Sunset Swimwear, şık, çarpıcı ve özel bir koleksiyon sunuyor. Mayo, Bikini, Mayokini, Pareo ve plaj giysileri modelleri ile zengin bir koleksiyon sunan Sunset Swimwear, özel hazırlanmış desenler, göz kamaştıran aksesuarlar kullanmış. Sunset Swimwear, bu yaz tarzınız ya da sitiliniz kadar önemli olan ve vücudunuzu kusursuzlaştıran sizi özgür kılacak, zengin bir koleksiyon sunuyor.

Doğal görünümlü kumaşlar, sadece Sunset Swimwear için tasarlanmış özel desenler, doğanın sunduğu tüm güzellikleri ahenkli bir tasarıma dönüştüren renk seçimleri ve her parçasında ayrı tasarlanmış göz kamaştıran aksesuarlar bu yaz Sunset Swimwear’ı benzersiz kılıyor. Ciddi bir glamour tarzı var Sunset Swimwear’ın ve tasarımlarını giyen her kadının kendine güvenini arttıran, kışkırtıcı bir güvenle sarmalıyor. Özel seçilmiş desenler, kusurların derinliklerine inen kuplar, doğru oturtulmuş kap ve size’lar koleksiyonda öne çıkıyor. Sunset Swimwear; üzerinizde ki küçücük kumaş parçasını sanki kuyruğu görünmeyen ipeksi kumaşların sardığı ve sahilde sonsuzluk hissi ile savrulan göz kamaştırıcı bir aksesuar olarak sunuyor. Çarpıcı ve şık modeller kadar iddialı dekolteler de koleksiyonda dikkat çekiyor. Çekiciliğin sınırlarını zorlayan mayokini tasarımları vücuduna güvenen her kadına giydiği mayoya da güvenme duygusu veriyor.

Sunset mayo, bikini modelleri

Sunset Swimwear, parlak ve iddalı renkler kullandığı mayokini modelleri ile güzelliğin Tanrı vergisi ama güzelliği gösterenin erotizmin detaylarda yakalandığı benzersiz düşünülmüş, tasarımlar olduğunu gösteriyor. Güneşle barışık olanlar içinse Sunset Swimwear’ın bikini modelleri seçmekte zorlanacağınız zenginlikte. Markanın bikini koleksiyonunda; iddialı lame ve doreler, parıltılı taşların çekiciliğine yenilmiş özel kumaşlar, geometrik desenler, zıtlıkların ahengine dönüşen renkler ve askılı, askısız, üçgen, kalın askılı, boyundan bağlamalı yaratıcı yüzlerce tasarım yer alıyor. Bu yaz bikini üstünüz ile altını ayrı kullanabileceğiniz Sunset Swimwear modelleri, her çılgınlıgın istenirse çarpıcı bir plaj modasına dönüşebileceğini gösteriyor.

Mayolar, mayokini ya da bikinilerin karşısında muhafazakar kalıyor diye düşünmeyin. Çünkü, mayolar da en az onlar kadar iddialı, çarpıcı ve özgün. Üstelik Sunset Swimwear 2008 mayo tasarımlarında saklananın kusurlar değil gizemli bir çekicilik olduğunu hissettiriyor. Mayo koleksiyonunda renklerle oynuyor, vücudunuzun güzel yanlarını ortaya çıkaran detaylar sunuyor ve en önemlisi değişik aksesuarlarla, ipeksi, yumuşacık kumaşlarla, parlak süslemelerle kusurları örtüp dişiliği öne çıkarıyor.

Tüller, şifonlar, file ve uçuşan ipeksi kumaşlar Sunset Swimwear’ın pareo seçeneklerini süslüyor. Hem güneşin zararlı etkilerinden istediğiniz anda koruyor hem de yaratıcı pareo tasarımlarıyla palj şıklığını geceler kadar zarif kılıyor. Tropik desenler, canlı renkler ve geometrik kesimler farklılığı arayanlar için değişik seçenekler sunuyor.

Denizin maviliğiyle bütünleşen doğanın saf renkleri, güneşin sarı tonlarından çimen yeşiline, gökkuşağının canlılığından çöllerin pastel tonlarına kadar teninize ve zevkinize uygun renk seçenekleri ise Sunset Swimwear 2008 koleksiyonunu görmeniz için bir başka neden.









Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Kadınların Gizli Sırları Sunset’te”

  1. GÜLAY ALTUNER :

    selam ben gülay modellerinizin hepsi birbirinden güzel .fakat büyük göğüsler çin yapılmış mayokini modeliniz yok yada ben göremedim .benim bedenim göğüs bedenim 75C kendime uygun mayokini bulamıyorum ve çok üzülüyorum lütfen modelleri çıkarırken bizlerinde var olduğunu unutmayın.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.