...

Bayram ve Yılbaşı Alışverişi Öncesi C&A ‘de %50 İndirim

C&A yeni koleksiyonDünya moda devlerinden C&A, bayram ve yılbaşı telaşının yaşandığı şu günlerde %50’ye varan indirim fırsatıyla bu heyecanınıza ortak oluyor.

En güzel bayramlıklara, en şık gece kıyafetlerine %50’ye varan indirim fırsatıyla sahip olabilir, uygun fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfini C&A ayrıcalığı ile çıkarabilirsiniz.

EN GÜZEL BAYRAM KIYEFETLERİ C&A’DE

C&A’in bayrama özel koleksiyonunda neler yok ki…

Eşiniz için 12 YTL’den başlayan fiyatlara gömlekler, 59 YTL’den başlayan fiyatlarla takım elbiseler, 35 YTL başlayan fiyatlarla kumaş pantolonlar; çocuğunuz için 15 YTL’ye pantolonlar, 7 YTL’ye sweatshirtlar; kendiniz ve sevdikleriniz için 12 YTL’den başlayan fiyatlara kazaklar, 45 YTL’den başlayan fiyatlara blazer ceketler, 19 YTL’den başlayan fiyatlara jeanler.

Birbirinden güzel elbise ve eteklerden kazaklara; gömleklerden klasik pantolonlara, çocuğunuz için rengarenk tulumlardan ekoseli eteklere, özel yelekli takımlardan kapşonlu sweatlere kadar aradığınız herşey C&A’de. Bayramın vazgeçilmezi birbirinden şık takım elbiseler, kravatlar, bay ve bayan gömleklerin bulunduğu C&A’in eşsiz koleksiyonu sizleri bekliyor.

YILBAŞINDA DA C&A ŞIKLIĞI

C&A'dan özel koleksiyon C&A'dan özel koleksiyon

Sade çizgilerin, parlak renk, pullar, payetler ve tüllerle birleştiği C&A kıyafetleri ile yılbaşı gecesinde tüm bakışların odak noktası olacak, C&A ayrıcalığı ile kendinizi özel hissedeceksiniz.

C&A’in gece kıyafetlerinde asaletin simgesi siyah, sezonun trendi lame, dore ve tabii ki yılbaşı deyince akla gelen ilk renk olan kırmızılar hakim. Işıltılı küpelerden, kolyelere, pullu çantalardan rengarenk şallara, atkı ve berelere takımlarına şıklığınızı tamamlayacak her tür ayrıntı C&A’de. Party elbiselerinin 25 YTL’den başladığı C&A’in şık ve göz alıcı kıyafetleri ile fark yaratın.

Bayram ve yılbaşı alışverişini yapmadan önce %50’ye varan indirim fırsatıyla C&A Mağazalarına mutlaka uğrayın. Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi C&A ayrıcalığı ile şımartın.

C&A, İstanbul Profilo Alışveriş Merkez karşısı, Bursa Korupark , Eskişehir Espark,Adapazarı Ada Center AVM ve Kids mağazası ile Bakırköy Capacity’de .

C&A'dan özel koleksiyonC&A'dan özel koleksiyonC&A'dan özel koleksiyonC&A'dan özel koleksiyon

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.