...

Next ile yıldızlaşın

Nextİngiltere’nin en beğenilen giyim markalarından Next, kadın, erkek ve çocuklar için özel bir yılbaşı koleksiyonu hazırladı. Yeni yılda sevdikleriniz ve kendiniz için
birbirinden özel ve güzel hediye seçeneklerini Next’in hazırladığı bu ayrıcalıklı koleksiyonda bulacaksınız.

Rüya gibi bir gece için…

Next yılbaşı koleksiyonunda yer alan, sezonun en çarpıcı elbise modelleriyle gecenin yıldızı siz olacaksınız. Maksilerden parti elbiselerine, kabarık elbiselerden babydoll’lara kadar tüm çeşitleri Next sizin için özel olarak tasarladı. Asaletin simgesi olan siyah rengin hakim olduğu yılbaşına özel elbiseler ile gecenin en modern kadını olacaksınız.

Çılgın partilere hazırsınız…
NextNext ile yeni yıl partilerinin en şıkları arasına gireceksiniz. Koleksiyonda yer alan şortlar, renkli jeanler ve yelekler herkesten farklı ve özel olmanızı sağlayacak. Siyah, ve gri tonlarının ağırlıklı olduğu, desenli elbiselerin yer aldığı koleksiyonda mutlaka kendi zevkinize uygun bir ürün bulacaksınız. Şık stilettolarınızı giyip, Next’in de size katkıda bulunduğu karizmanızla, mükemmel bir gece yaşayacaksınız.

“Medieval” ile ortaçağ döneminin zarifliğini yansıtın…

Next yılbaşı koleksiyonunun çarpıcı ürünlerini içinde bulunduran “Medieval” teması ile zarafetinizi ortaya çıkarın. Siyah, kırmızı ve altın renklerinin bulunduğu zengin renk paletinden oluşan kıyafetleri, kısa, kalın aksesuarlar ve metalik süslemelerle daha da çarpıcı hale dönüştürebilirsiniz. Koleksiyonun en çekici ürünleri arasında yer alan metalik jeanler de zarif ama savaşçı ruhlu ortaçağ kadınının hayır diyemeyeceği parçalar arasında yer alıyor.

NextÇanta ve ayakkabınız da özel olmalı…

Next’in yılbaşı özel koleksiyonundan seçeceğiniz kıyafetlerinizin şıklığını tamamlamak için en modern çanta ve ayakkabı çeşitlerini de Next’de bulacaksınız. Siyah, gümüş ve metalik renklerden oluşan çanta ve ayakkabı koleksiyonundan beğendiğiniz ürün ile şıklığınıza son noktayı koyacaksınız.

Next erkeği yılbaşında çok şanslı…

Yılbaşı alışverişine zamanı olmayan, sevdiklerinden hediye almayı seven erkekler için hazırlanan özel yılbaşı paketlerine kayıtsız kalamayacaksınız. Next, yılbaşı koleksiyonunda yer alan erkeklere özel ürünleri özel hediye paketleri ile sunuyor. Eşiniz, babanız veya arkadaşlarınız için kolaylıkla hediye bulabileceğiniz koleksiyon sayesinde sevdiklerinizi mutlu edeceksiniz. Yılbaşı için kendine ayrıcalıklı bir ürün almak isteyen erkekler de Next’den vazgeçemeyecek. T-shirt, özel iş setleri, kol düğmesi gibi bir çok farklı alternatif Next’de sizleri bekliyor.

Küçük hanımlar ve küçük beyler Next ile süslenecek…Next

Yeni yıla girerken şıklık yarışında olan çocukları da unutmayan Next, onlar için birbirinden renkli ve süslü özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonda küçük hanımlar için süslemeli pembe, mor elbiselerin yanı sıra işlemeli siyah elbiselere de yer veren Next, onlara bu özel gecede eşlik edecek küçük beyleri de unutmadı. Spor şıklığı tercih eden küçük beyefendiler için farklı renk ve tarzlarda jeanler, koyu renklerde süveterler, düz beyaz veya çizgili gömlekler koleksiyonun öne çıkanları arasında yer alıyor. Özel olarak hazırlanan, hepsi biribirinden güzel ürünlerin yer aldığı Next koleksiyonundan çocuklarınıza yeni yıl hediyesi seçmekte zorlanacaksınız.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.