Sevdiklerinize alternatif hediye seçenekleri

PAXIU’nun her biri size özel, doğallığın moda ile buluştuğu klasik, etnik, pop, avantgarde akımları yansıtan ve tüm doğal taşların gizemini ortaya çıkartan tasarımları ile yılbaşında fark edileceksiniz…

Ametist, turkuaz, kristal quarz… Milyonlarca yılda oluşan, tamamlayıcı tıp terapilerinin vazgeçilmez unsuru doğal taşlar… Son yıllarda sağlığı ön planda tutarak “moda ve şifa” unsurunu gündeme getiren doğal taş tasarımcıları, artık kişiye özel üretim yapıyor. Amaç kişinin zihinsel, fiziksel ve ruhsal bir dengeye kavuşmasına yardımcı olmak…

Burçlar ve süs taşları arasında Ortaçağ’dan bu yana kurulan mistik inançlar insan ve değerli taşlar arasında güçlü bir bağ daha oluşturmuş, takılardaki renkli ışıltıları kişiliğin yansımasına dönüştürülmüştür. Örneğin; Mercan kişinin ruhsal anlayışını attırıyor. İnci denizin temizliği ve sadeliğini taşıyor. Bu nedenle hisler ve düşünceler dünyasında temizliği sağlayıp huzur getiriyor. Kehribarın ise ruhsal ve yaşamsal gelişimin arasındaki dengenin kurulmasına yardımcı olduğu, bedensel canlılık ve neşeli, dingin bir ruh hali sağladığı kabul ediliyor. Turkuaz, yaşama arzusunu güçlendiriyor ve hissettirdiği iç bağlantılar sayesinde şifa etkisi yaratıyor.

Takılarınızda taşların gücünü hissetmek ve size özel olmalarını sağlamak istiyorsanız, oldukça farklı doğal taşlar ile tasarlanmış bileklikler, etnik esintilerin görüldüğü küpeler, beyazın damgasını vurduğu zarif inci ve değişik tarzlarda kolyelerin yanı sıra iri taşların ön plana çıktığı yüzüklerden oluşan zengin ve birbirinden çarpıcı tasarımlar PAXIU’nun koleksiyonunda sizleri bekliyor.

2008 kış sezonunun en trend çizgilerini bir araya getiren koleksiyonu, Nişantaşı PAXIU mağazasında görebilir, kendinize özel bir takı tasarlatabilirsiniz.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.