...

Dorothy Perkins ışıltısı ile büyülenin

Dorothy Perkins’in yılbaşı koleksiyonunda ışıltılı elbiseler, göz alıcı üstler ve nefes kesen ayakkabılar dikkati çekiyor. Koleksiyonun modelliği, dünyanın önde gelen podyum mankeni Heather Marks tarafından yapıldı

Bu yılki yılbaşı partilerine 80’lerin parlak, 70’lerin pırıltılı renkleri egemen olacak. Üstleri ve elbiseleri süsleyen pullar, parlak mor, disko pembesi ve tavus kuşu mavisi gibi renkleriyle dik-katleri çekiyor. Vücudu saran pırıltılı elbiseler, penye şortlu takımlar ve metalik vurgulu streç kot şortlar bu temanın vazgeçilmez parçalarından. Partilerin vazgeçilmezi olan elbiseler, sade ama kullanışlı siyah kısa modellerden, askısız balon etekli modellere kadar değişik çeşitleriyle her partiye uyum sağlıyor. Kıyafetinizi dikkat çeken takılar ve çok geniş bir kuşakla tamamla-yabilirsiniz.

Yılbaşının vazgeçilmez ışıltısı her parçada göze çarpıyor…

Siyah ve metalik renkler, partilerde daha sofistike bir hava estirirken, siyahı canlandırmak için kullanılan bronz ve altın, daha zarif ve şık bir tarz yaratıyor. Tunik elbiseler ve üstlerde altın renkli halkalar ve kıvrımlar şeklinde boy gösteren ince işlemeler, dökümlü yakalarda ağır süslemelerle birlikte ortaçağa göndermeler yapıyor. Metalik temasında siyahın üstüne yine siyahla vurgu yapılıyor ve bu nedenle öne çıkan farklı kumaş kullanımları, kıyafetlere dolgun bir hava katıyor. Genel hava, taşlı ve ışıltılı elbiseler ve üstlerden oluşsa da, kısa pantolonların kattığı erkeksi havayla klasik kıyafetlere de gönderme yapılıyor.

Daha maskülen bir görünüm isteyenlere “Soft Rock” koleksiyonu…

Bu sezon Dorothy Perkins, erkeksi bir çizgiye sahip olan olan Soft Rock koleksiyonu ile de öne çıkıyor. Motosikletli çete havasındaki kıyafetler, gömlekler ve elbiselerdeki kadınsı ayrıntılar, fırfırlar ve bele oturan kesimlerle yumuşatılıyor. Bu kreasyonda, koza ve oval şekildeki parçalar da bu nedenle önem kazanıyor. Elbiseler, aksesuarların asgari tutulmasıyla modern bir havaya bürünüyor. Daracık kot pantolonların üzerine giyilen dar kesimli kruvaze ceketler, kullanılan pembe ve eflatun renkleriyle daha yumuşak bir havaya bürünüyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.