...

GeBe’nin yeni sezonu mutluluk dolu

Bebeğinizi kucağınıza almak için sabırsızlanıyorsunuz, değil mi? Ama bir yandan da “Şimdi sonbahar geldi, arkası da kış… Ne giyeceğim ben şimdi bu soğukta, yağmurda çamurda” diye düşünmekten alamıyorsunuz kendinizi. Ama merak etmeyin…

Hayatınızın bu en heyecanlı döneminde yanınızda olan GeBe, sizin için her şeyi düşünmeye devam ediyor. Hamile bayanların giyim tercihi GeBe öylesine güzel ve renkli bir sonbahar-kış koleksiyonu hazırladı ki, giymeye doyamayacaksınız. Evde ya da işyerinde pratik kullanım için özel olarak tasarlanmış giysiler, pantolonlar, tunikler, esprili tişörtler, parti ya da seyahat kıyafetleri hepsi ama hepsi GeBe mağazalarında sizleri bekliyor. GeBe koleksiyonları anne adaylarına her mevsim mutluluk saçıyor ve baharın tazeliğini getiriyor.

Büyük gün giderek yaklaşıyor ve bebeğinizi kucağınıza almak için sabırsızlanıyorsunuz. Bir yandan havalar soğuyor, bir yandan da beden ölçüleriniz değişiyor ve eski giysileriniz artık küçük geliyor, değil mi? Ayrıca bir yandan da “Havalar soğudu, bu yağmurda çamurda ne giyeceğim ben şimdi” derdini yaşıyorsunuz. Tamam, havalar soğudu, mevsim değişti, ama hemen telaşa düşüp endişe etmeyin. Hamile bayanların her zaman yanında olan ve onlara hem şık hem de pratik giysiler sunan GeBe, öylesine harika bir sonbahar-kış koleksiyonu hazırladı ki, gözlerinize inanamayacaksınız. Hem işyerinde hem de evde, kısacası günlük yaşamın her alanında özgürce hareket edebilmeniz, yaşadığınız heyecanı ve mutluluğu, hissettiğiniz enerjiyi çevrenize de yansıtabilmeniz için GeBe’de size özel tasarlandı tüm koleksiyon. Hepsi GeBe’nin İstanbul’da Carousel, Capitol, Cevahir AVM ve Nişantaşı, Ankara CEPA ile Denizli mağazalarında ve www.gebe.com.tr internet adresinde kalbi heyecanla dolu anne adaylarını bekliyor.

GeBe’nin içinizi ısıtan ve mutluluk ışıltısı saçan yeni koleksiyonunda neler yok neler. Üstelik hepsi de dünyada hamile modasına yön veren tasarımcıların imzasını taşıyan, pratik kullanım için özel olarak tasarlanmış birbirinden şık giysiler. Pantolon ve tuniklerin yanı sıra jean ve cargo’lar da bu sezonun öne çıkan tasarımları arasında yer alıyor. Öte yandan GeBe, çok beğendiğiniz esprili tişörtlerine yepyeni çeşitler ekleyerek anne ve baba adaylarına harika bir sürpriz hazırladı. Bu tişörtler sayesinde minik bebeğinizi beklerken yaşadığınız neşe ve mutluluğu giysilerinizden çevrenize yansıtabilirsiniz. Günlük yaşamın her alanında rahatlıkla kullanabileceğiniz giysiler şimdiden reyonlardaki yerini aldı bile.

GeBe’nin sonbahar-kış koleksiyonundaki modellerde yer alan desenli ve düz kumaşlar mevsimin kendine özgü, benzersiz renklerini yansıtıyor. Yanık turuncu, gülkurusu, kokonat kahvesi gibi sıcak tonlardan, mavinin göz alıcı tonlarına doğru akan geniş bir renk skalasına yer veriliyor GeBe’nin yeni sezon koleksiyonunda. Likra içeren 1. sınıf kumaşların kullanıldığı GeBe giysileri, anne adaylarının tam da ihtiyacı olan konfor ve hareket özgürlüğünü beraberinde getiriyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.