...

GeBe’den Yaz Partilerine Özel Tasarımlar

Muhteşem bir yaz partisine gitmeye ne dersiniz? GeBe’nin yaz partileri için özel olarak tasarladığı hamile kıyafetleri sayesinde yaz partilerinden geri kalmayıp doyasıya eğlenebilirsiniz. Anne adaylarının alıştıkları yaşam tarzına şıklıklarından ödün vermeden devam etmelerini sağlayan GeBe hamile kıyafetleri www.gebe.com.tr web adresinden online olarak da sipariş verilebiliyor.

Yaz mevsimiyle birlikte eğlence mekanlarında ve yazlıklardaki partiler de hız kazandı. Bayanlar ise şıklık yarışı içerisinde. GeBe’nin birbirinden şık ve kullanışlı hamile kıyafetleri sayesinde özgürlüğünüzü kısıtlamadan siz de partilere katılabilir ve gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Hamile bayanların giyimde ilk tercihi olan GeBe’nin partiler için özel olarak tasarladığı kıyafetlerde siyah, kırmızı ve beyaz renkler hakim. Model olarak ise elbiseler ve çiçek motifli tunikler revaçta. Keyifli yaz partilerinde bir anne adayı olarak partinin en şık bayanları arasında olmak istiyorsanız GeBe’nin Carousel, Capitol, Cevahir AVM veya Nişantaşı mağazalarından birine uğramayı unutmayın. Dilerseniz parti için beğendiğiniz kıyafeti www.gebe.com.tr web adresinden online olarak da sipariş verebilirsiniz.

GeBe’nin Hollandalı tasarımcı Wendy Walet tarafından hazırlanan 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuna doğal renkler ve yumuşak dokular hakim bulunuyor. Anne adaylarına yüzlerce alternatif sunan GeBe koleksiyonu siyah-beyaz, uçuk pembe, haki, bej ve camel tonlarını çarpıcı bir şekilde yorumluyor. GeBe’nin yeni koleksiyonu aynı zamanda keyifli hafta sonları için kırmızı-beyaz ve lacivert kombinasyonuyla enerjik ve eğlenceli bir tarza da yer veriyor. GeBe’nin tüm modelleri üretim aşamasında hamile bayanlar tarafından test ediliyor ve elbiselerde Lycra içeren 1. sınıf kumaşlar kullanılıyor. GeBe’nin tüm etek ve pantolon gruplarının iç bel kısmında ayarlanabilir özel bir lastik aparatı bulunduğu için, anne adayları karınlarının büyümesine paralel olarak bedenlerine göre giysilerini rahatlıkla ayarlayabiliyorlar.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.