...

Levi’s 2009-2010 Sonbahar / Kış Koleksiyonu

Levi's® 2009-2010 Sonbahar / Kış KoleksiyonuLevi’s® 2009-2010 Sonbahar / Kış Koleksiyonu‘nda 501® jean’in yeni yorumu ve renkli üstler öne çıkıyor…

2009 sonbaharında Levi’s®, 1970’lerdeki otostopçulardan Generation X ‘Seattle Sound’ göçmenlerine kadar – gezginlerin yaşam tarzlarından ve klasik Amerikan stilinden esinlenen, gençliğin enerjisinden ilham alan modern jean’lerden, üstlerden ve aksesuarlardan oluşan bir koleksiyon sunuyor.

Kadınlarda bu sezon bot kesim stil ana sahnede – yeni 10476 modeli daha dar kalça ve diz oturuşu ile daha keskin kenarlı bir görünüm yaratıyor. Diğer öne çıkan stiller arasında Levi’s® 10479 Flare, 603 Skinny ve dar ve düz kesim 470 modeli yer alıyor. Bu yeni modeller streç denim kumaşlar ile Levi’s® tarzıyla yorumlanmış durumda.

Kırmızılar, koyu maviler ve eskitilmiş beyazlar koleksiyonda dikkati çeken renkler arasında. Üstler jean giyimin klasik yardımcıları olarak canlı ve genç bir görüntü yaratıyor; artık bluzlar ve western t-shirt’ler 70’lerden ilham alan desenlerle daha da parlak.

Koleksiyonun kalbindeki efsanevi model düz kesim düğmeli 501® jean – eskitilmiş ve hatta bazen tahrip edilmiş – jean kumaşına ilişkin büyüyen trendi, becerikli bir şekilde tasarlanmış yeni görünümü ile sunulmakta. Özellikle %100 organik denim kumaşından yapılan ve saf doğal indigo ile boyanmış Natural Rush 501® jean yıkaması dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz sezon başlayan boyfriend jean trendinin en iyi alternatiflerinden biri olan Levi’s® 501® jean bu sezon hem erkeklerin hem de kadınların ilk tercihlerinden biri olacak gibi görünüyor.

Üst koleksiyonu ise mevsim renkleri ve desenleri ile hazırlanmış çok sayıda klasik Levi’s® stili sunmakta. Beyaz jarse t-shirt’ten farklı renkte yaka ve kollarla hazırlanmış t-shirt’lere ve yıkanmış aplikelere kadar… Koyu renkte veya solgun iki renk iplikle dokunmuş pamuklu kumaştan yapılan ekoseli gömlekler de grunge dönemini hatırlatmakta…

levislevis

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.