...

Myla Lingerie Gecelik Modelleri

Myla Lingerie, 2010 ilkbahar/yaz sezonu gecelik modellerinde 1920′lere doğru uzanıyor. Romantik ve sevimli bir havaya bürünen Myla kadını, ipeğin yumuşaklığında ve fırfırın ahenginde kendisini kaybediyor.




Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Myla Lingerie Gecelik Modelleri”

  1. ddeniz :

    Giydiğimiz giysiler kadar kullandığımız iç çamaşır modelleri de önemlidr. Çünkü en güzel giysi bile yanlış bir iç çamaşırı ile kullanıldığında kötü görünebilir. Hangi giysilerle nasıl iç çamaşırları kullanılmalıdır. Sizlere iç giyim sırlarını sunuyoruz.

    Yaz mevsimideyiz ve özellikle davetler çoktan başladı. Hoş, dekolte veya abiye kıyafetler giyinmenin artık yaz ile ya da kışla pek bir ilgisi de kalmadı ancak yine de yazın daha çok dekolte giydiğimiz büyük bir gerçek. Dekolte giymenin de kuralları olduğunu unutmamalıyız. Özellikle de cesur bayanların haricinde hemen hemen tüm bayanlar iç çamaşırı modelleri kullanmaktan yana. Zaten artık sadece içimiz görünmesin diye değil, bazı küçük kusurlarımızı da örtmek için iç çamaşır modelleri kullanmaktayız. Dolayısıyla da iç çamaşırı modelleri özellikle de sütyen çok daha fazla daha önemli olmaktadır.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.