...

Citi Globeshopper ile Alışveriş Çok Kolay

Citi Globeshopper

Türkiye’de aradığımız pek çok ünlü markanın ürünlerini bulamıyor oluşumuz ya da bulduğumuzda oldukça yüksek fiyatlarla satılıyor oluşu alışveriş tutkunlarının sıklıkla yaşadığı bir durum.

Aradığımız ürünleri Amerika’daki online sitelerde uygun fiyatlar ile görüp alamamak ise ayrı bir sıkıntı diye düşünürken, Citibank Amerika’da görüp beğendiğimiz ve alışveriş yapmak için yanıp tutuştuğumuz bu ürünleri satın almayı oldukça kolay hale getiren hizmetini nihayet hayata geçirdi.

Citibank Kredi Kartları ile Amerika’dan Alışveriş Artık Çok Kolay…

Citibank Türkiye, kredi kartı müşterilerinin Amerika’daki tüm internet sitelerinden sorunsuz alışveriş yapabilmesi için Citi Globeshopper’i alışveriş tutkunlarının hizmetine sunuyor. Citi Globeshopper hizmeti ile paketler çok kısa bir sürede Türkiye adresine teslim ediliyor. Citi Globeshopper’a kayıt olan Citibank kredi kartı müşterileri, ürünleri internet sitelerinden satın alırken teslimat adresi olarak Citi Globeshopper’dan aldıkları Amerika adresini veriyor ve paketleri bu adreste kendileri için teslim alınarak Türkiye’ye gönderiliyor. Hizmetin diğer bir özelliği ise sadece Amerikan kredi kartlarını kabul eden sitelerde de alışveriş yapma imkanı sunması. Kart sahipleri dilerlerse, aldıklarını 1 ay boyunca Amerika’daki depoda tutarak, farklı tarihlerdeki alışverişlerini tek seferde Türkiye adresine göndertip, gönderi masraflarını daha da azaltabiliyorlar.

Amerika’lı internet sitelerinde görüpte bir türlü alamadığımız parfümler, aksesuarlar ve ulaşılması zor markalar Citi Globeshopper ile artık bir tık ötede. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: www.globeshopperturkey.com

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.