...

GAP Mağazalarından Alışveriş Yapanlar iPod Kazanıyor

Apple IMC Türkiye ve GAP gerçekleştirdikleri işbirliği ile tüketicilerin alışveriş keyfini iPod serisi ile zirveye taşıyor. GAP mağazalarından, Worldcard ile 29 Ağustos – 5 Ekim tarihleri arasında 350 YTL ve üzerinde alışveriş yapanlar iPod shuffle 1 GB; 850 YTL üzerinde alışveriş yapanlar ise iPod nano 4GB sahibi oluyor!

Apple IMC Türkiye ve GAP başlattıkları kampanya ile tüketicilere hem keyifli bir alışveriş hem de dünyanın en iyi müzik çaları iPod’un shuffle ve nano modelini bir arada sunuyor.

Başlatılan kampanya kapsamında; GAP mağazalarından worldcard ile 350 YTL üzerinde alışveriş yapanlar iPod shuffle 1 GB; 850 YTL üzerinde alışveriş yapanlar ise İPod nano 4GB sahibi olacak. Tüm GAP mağazalarında geçerli olan kampanya, 29 Ağustos – 5 Ekim tarihleri arasında devam edecek.

GAP’in sonbahar koleksiyonu tam anlamıyla günümüz için yeniden tasarlanmış klasik ürünlerden oluşuyor. Mix and Match” Kendi GAP’ini yarat ifadesinin çıkış noktası; Kendini en iyi ifade etmek için farklılıkları karıştırarak yeni bir uyum yaratmaktan geçiyor.Görüntünüz sizi anlatsın istiyorsanız ve kendi tarzınızı yaratmak istiyorsanız, istediğiniz görünümü oluşturmak için farklı şeyleri karıştırarak yeni bir uyum yaratacaksınız… Kısaca “Kendiniz olacaksınız!…” Kendin ol felsefesi, bu kampanyanın temel mesajı. Kampanyada yer alan her ünlüden aynı cümle içindeki boşluğu bir kelime ile doldurmaları istendi ” Kendi … yarat.” ( Create your own…) Böylelikle kampanyaya kişisel karakter ve duygu yüklenmiş oldu. Örneğin fotoğraf sanatçısı Ryan McGinley “Kendi görüntülerini yarat”, Misshapes’in DJ’I Leigh Lezark “Kendi ritmini yarat.” TV programcıları Maz Lugavere ve Jason Silva ise “Dünyayı değiştirme kabiliyetini yarat.” Aktris Liv Tyler “Kendi içgüdüne güven” Aktris Clemence Poesy “Kendi gördüğüne inan”gibi cümleler oluşturdular.

GAP kampanya haberi GAP kampanya haberi
GAP kampanya haberi GAP kampanya haberi

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.