...

LC Waikiki Çocukları Düşler Ülkesinde

LC Waikiki Çocuklar Düşler Ülkesinde
Çocuklar, serin günlerde de düşler ülkesi LC Waikiki’deler. Masalsı karakterlere hayat veren ürünler, yeni mevsimde de çocukların hayal dünyalarını yansıtmayı başarıyorlar.

Minik Prenseslerin Güzelliği
Kız çocuklarının yeni sezon gardırobunda yok yok. Ablalarının gardırobu ile yarışmaya hazır olan minik prensesleri farklı temalarda büyülü bir koleksiyon karşılıyor.

Kızlar retro tarzda çok şık kıyafetler, folklorik temalar ve rock dünyasının dinamizmini yansıtan sportif ürünler ile karşılaşıyorlar. Kat kat görüntüler, fırfır, kanaviçe görüntülü nakış ve baskılar, fisto ve dantel, tüller, çiçek ve hayvan desenleri bu büyülü koleksiyonun öne çıkan detayları arasında yer alıyor. Şifon, pamuk saten, vual, gabardin, denim, kadife, çeşitli örme ve triko kumaşlarla hazırlanan koleksiyon minik kızların her aktivitesine eşlik edebiliyor.

Prenseslerin yeni sezon gardırobundan dolup taşan LC Waikiki’ler saymakla bitmiyor…

Minik Prenslerin Maceraları
Erkek çocukları da ağabeylerinden geri kalmıyorlar. LC Waikiki çocuğu bir macerasında buharlı trenle uzaklara gider. Bu gardırop antrasit, kırmızı, mavi ve beyazdır. Diğer bir macerasında ise yarasalarla dolu eski bir şatodadır. Burada şatonun ve sevimli vampirlerin gölgeleri, siyah, kırmızı, gri ve kemik renkleri hakimdir.

İşte prenslerin yeni sezon gardırobunun favorisi olacak belli başlı ürünler: Polo yaka çift kollu modeller, hırka, gömlek, pantolon, ceket ve yelek takımları, capcanlı renkleri ile çizgili kazaklar, baklava desenli kazak ve süveterler, kemik rengi şık süveter ve papyon, örme kapüşonlu gabardin ceket, denim, kadife, dokuma ve örme kumaşlarda çeşit çeşit pantolon, bağcıklı bez ve deri ayakkabılar, boğazlı botlar, spor ayakkabıları, tekerlekli bavul tipi çanta, kemer…

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.