...

LC Waikiki ‘den Öğretmenlere Özel İndirim

LC Waikiki indirimLC Waikiki, Öğretmenler Günü’nü 19-25 Kasım tarihleri arasında, “Öğretmenlere Özel %20 indirim” kampanyası ile kutluyor!

Türkiye’nin lider hazırgiyim markası LC Waikiki, bu yıl da öğretmenleri unutmadı. 19-25 Kasım tarihleri arasındaki Öğretmenler Haftasında LC Waikiki mağazalarından alışveriş yapan tüm öğretmenler, %20 indirim ayrıcalığına sahip olacaklar. Yetişkin, genç ve çocuk olmak üzere tüm yeni sezon ürünlerinde geçerli olan kampanyadan faydalanmak için, öğretmen belgesinin ibraz edilmesi ve kampanya bilgi formunun doldurulması gerekiyor.

LC Waikiki koleksiyonu renk ve model çeşitliliği ile göz dolduruyor. Günün her saati giyilebilecek ürün seçenekleri, XS’dan XXL’a uzanan beden çeşitliliği, çok zengin ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu ile öğretmenlerin gerek günlük gerekse iş şıklığı için ihtiyaç duydukları pek çok öneri LC Waikiki’de…

LC Waikiki kadın koleksiyonunda yer alan saten elbiseler, boyundan bağlamalı kravat gömlekler, tunikler, balıksırtı dokuma pilili pantolonlar, siyah ceketler, derin v-yaka simli trikolarla öğretmenlerin şıklığı için ideal öneriler sunuyor.

Erkek koleksiyonu klasik ve sportif çizgide gömleklerden hırkalara, klasik chino’lardan denim, gabardin ve kadife pantolon çeşitlerine, sweatshirt’lerden trikolara, trençkotlardan montlara ve kabanlara, ayakkabılardan aksesuarlara uzanan çeşitlilikte.

LC Waikiki’de 31 Aralık’a kadar World’e özel 12 Worldtaksit veya 8 Worldtaksite %5 indirim fırsatınız var.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “LC Waikiki ‘den Öğretmenlere Özel İndirim”

  1. NESLİHAN :

    tüm aile olarak ürünlerinizi kullanıyoruz. bir öğretmen olarak ben bizleri bu günde hatırladığınız için teşekür ederim.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.