...

Tommy Hilfiger Erkek Giyim Koleksiyonu

Tommy Hilfiger kadın ve erkek yeni sezon koleksiyonu, The Hamptons, Dripping Paint, Work Hard, Play Hard ve Time to Live olmak üzere dört ana koleksiyondan oluşuyor.

The Hamptons… Kozmopolit yapısıyla sürekli yeni kalmayı başaran Hamptons, klasik Amerikan rüyasını yansıtan bir tatil cennetidir.

Hamptons ile ilişkilendirildiğinden, bu koleksiyondaki ana renklerin Amerikan rüyasını çağrıştıran geleneksel kırmızı, beyaz ve mavi tonlarda olması şaşırtıcı değil. Koleksiyonun temel parçaları arasında, rugbyler, polo t-shirtler, Oxford gömlekler ve klasik çino pantolonlar yer alıyor.

Amerikalıların benimsediği bir yaşam felsefesi olan “Sıkı çalış, sıkı eğlen” anlamına gelen Work Hard…  Play Hard koleksiyonu, Hollywood efsanesi Howard Hughes’dan esinleniyor.


Hughes… pilot, film yapımcısı ve bir inovatör. Tipik Amerikan başarı öyküsünü yansıtan bu tarzı Work Hard, Play Hard koleksiyonuna sportif bir zarafetle bütünleşmiş lüksle yansımaktadır. Bol paçalı pantolonlar ve üste oturan kısa ceketlerle yaratılan zarif silüetler, Hughes’un ‘Altın Çağ’ Hollywood’undan ilham alınarak tasarlanmış, yumuşak dokularla bu kolekisyona sofistike bir hava katılmış. Renk kombinleri ağırlıklı olarak siyah ve beyaz olarak görülse de, kırmızı ve bej de vurgulayıcı renkler olarak kullanılıyor. Bu sezonun, temel özelliği olan büyük, grafik ekoseler gömlek ve elbiselerde kullanılarak koleksiyona ayrıcalıklı bir duruş getiriyor.

Son koleksiyon olan Time to Live…  Miami şehrinin dinamik yaşantısından etkilenerek tasarlanmış. Miami’nin sahillerini aktarabilmek için, Time to Live koleksiyonunun esas renkleri, soluk pasteller olmuş…Bu ‘güneş ışığı eyaleti’nin mutlu havasını yansıtabilmek için, yumuşak pembeler, bejler, sarılar ve turkuvaz yoğun olarak kullanılmış. Koleksiyonda, keten ve yumuşak şal desenli baskılarla rahatlık sunuluyor.


Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.