Tommy Hilfiger denim koleksiyonu

Koleksiyon 50′lerden 80′lere uzanan genç Amerika’dan ilham alan üç ana temadan oluşuyor; American Icons, Wonder Years ve Rebel Spirit.

American Icons temasında özgün Amerikan liseli tarzından esinlenildi. Kadınlar için nakışlar ve dişi siluetlerle güncellenmiş, daha yumuşak renk paletlerine sahip vintage stiller ön planda. Yeni sezonun özel parçaları arasında bambu karışımlı ve kaşmir keten dokularda çizgili ve tek renk kazaklar yer alıyor. Erkekler için retro spor stillere ve klasiklere kareli ve çizgili kombinasyonlarla modern bir görünüm hissi verilmiş. Düğmeli Oxford’lar, çizgili polo tişörtler gerçek Amerikan denim giyimin günlük cazibesine gönderme yapıyor. Dış giyimler farklı siluetlerde orijinal askeri stillerden, vintage naylonlara kadar uzanıyor.

Tommy Hilfiger Denim bayan koleksiyonu;



Wonder Years, 50’lerin masumiyetine geri gidiyor. Eski Amerikan okul yıllıklarındaki çalışkan ve şık öğrencilerden esinlenilerek, taze bir tarzla güncellenmiş. Kadınlar için büyük puantiyeler, çizgiler ve ekoseler en göze çarpan desenlerken, renk paleti de pembe ve grilerin dokunduğu klasik beyazlardan oluşuyor. Retro dokunuşlar ve ince pililerle detaylandırılan pamuklu kumaşlar temiz, modern ve nostaljik bir görünüm sağlıyor. Erkekler için klasik frak gömleği ayrıntılarına sahip dokuma gömlekler temayı özetliyor.
Rebel Spirit çingene ruhuna sahip gerçek bir rock and roll. Açık hava kumaşları, askeri stiller ve topraksı doğal tonlar sert, yaşanmış bir görünüm katıyor. Kadınlar için boyama ve yıkamalı kumaşlar işlevsel ayrıntılarla tamamlanıyor. Tığ işi parçalar ve vualler vintage ve bohem hissi katıyor. Erkeklerde vurgu siyah, gümüş ve gri tonlarında dokularda. Bu sezonda tunik kesimleri ana görünümü oluştururken, grup ve poster resimlerinin etkilerini de tişörtlerde görebiliyoruz.Kendi tarzını oluşturmak isteyenler bu sezon Hilfiger Denim’den vazgeçemeyecek.
Tommy Hilfiger Denim erkek koleksiyonu;


Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum to “Tommy Hilfiger denim koleksiyonu”

  1. mihriban :

    slm ben mihriban azerbeycandan ya lutfen fiyatlarinizi da yazin

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.