...

Calvin Klein’dan erkeklere özel indirim…

Calvin Klein’ın modern ve maskülen erkekler için tasarladığı gömlek koleksiyonuna özel kampanya, Calvin Klein mağazalarında sizleri bekliyor…

Calvin Klein, 2009 İlkbahar–Yaz Koleksiyonu şık, rahat ve seksi çizgilerini ‘Calvin Klein Jeans’ ve ‘ck Calvin Klein’ mağazalarında moda tutkunlarıyla buluşturuyor.

Koleksiyonunun öne çıkan kreasyonlarından gömlekler ise, erkeklere özel 2 adet 199 TL fırsatıyla sunuluyor.
Calvin Klein gömlekler, yaz mevsimine uygun pamuk ve keten kumaşlarıyla erkekleri özgürlüğe davet ediyor. Slim fit ve regular kalıplarla tasarlanan Calvin Klein erkek gömlek koleksiyonu modern şehir hayatının esintilerini taşıyor. Şıklığı detaylarında gizli Calvin Klein gömlek koleksiyonunun ana renkleri ise beyaz, gri, krem ve mavi tonlarından oluşuyor.

Sosyal yaşamın şık tarzını spor giyimle birleştirip, modayla harmanlayan iddialı bir koleksiyona sahip Calvin Klein, gömleklere özel kampanyasıyla sadelik ve çekiciliği birlikte arayan erkekleri Calvin Klein Jeans ve ck Calvin Klein mağazalarında bekliyor. CK Calvin Klein ve Calvin Klein Jeans mağazaları İstinye Park, Ankara Cepa ve İzmir Forum Bornova’da.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.