Assortie ile plajlar sizi bekliyor…

Yaz geldi, tatil telaşı başladı. Tatil hazırlıklarınız tüm hızıyla devam ederken, takı ve aksesuar seçiminde işinizi şansa bırakmayın. Assortie’nin plaj modasına farklı bir soluk kattığı yaza özel tasarımları, pek çok alternatif sunuyor.

Sıcak yaz günlerinin ışıltısını yansıtan tasarımlar hazırlayan Assortie, bu yaz plajları birbirinden çarpıcı takı ve aksesuarlarla süslüyor. Terlikten şapkaya, kolyeden bilekliğe, pareodan gözlük ve çantaya kadar çok zengin bir koleksiyon hazırlayan Assortie, canlılık enerji ve renkliliği şıklık ile buluşturdu. Koleksiyonda çeşitli materyallerle süslenen farklı boylardaki plaj çantalarına, her türlü mayo ve bikini ile uyum sağlayabilecek pareolar ve parmak arası terlikler, hasır ve kumaş büyük boy şapkalar, rengarenk hasır bileklikler ve otantik esintili bilezikler eşlik ediyor.

Bu sezonun plaj modasında olmazsa olmazlar arasında yer alan ahşap takılar da aksesuarlar kadar renkli ve cesur. Bronz teninize çok yakışacak bu takılar ile ister plajlarda boy gösterebilir, isterseniz yazın eğlenceli partilerinde tüm ilgiyi üstünüze çekebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinin en şık kurtarıcısı Assortie güneş gözlükleri ise farklı model ve renklerde alternatiflere sahip.

Assortie, bu yaz eğlenceli partilerin baş konuğu olmaya aday…



Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “Assortie ile plajlar sizi bekliyor…”

  1. Ferit :

    Batik mağzasının eşim için Antalya’ya açılmasını istiyorum.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.