Calvin Klein’dan kışa özel gözlükler

Calvin Klein kış koleksiyonunda yer alan gözlükler, koyu renk tasarımlar ve çok özel detaylar ile bütünleşiyor. Şık metal olarak adlandırılan 912s modeli erkeksi, havacı ruhlu metal ön yüzü ile sofistike bir görünüm yaratıyor. Calvin Klein logolu son derece rahat plastik sapları ile klasik stili, fark edilir stil haline dönüştürüyor.

979s modeli ile minimalist anlayışı getiren Calvin Klein, logosunu sapları kaplayacak şekilde tasarladı. Modifiye edilmiş kare biçimi ve kaplumbağa kabuğu, siyah, mavi / gri, boynuz ve Havana amberi renkleri rafine çerçeveyi aydınlatıyor.

967s modeli mahremiyet havasını zengin renkler, kuvvetli pilot biçiminde biçimlendirilmiş ve karşı koyulmaz bir gösteriş ile kuşatıldı. Modelin ana renklerini lacivert, asker yeşili, siyah kalay, karamel ve kaplumbağa kabuğu oluşturuyor.

Koleksiyonda yer alan 922s modeli ise yükseltilmiş detay tasarımı anlamına geliyor. Metal ve gösterişli stile ikonsu dairesel deri motifli süslemeler eşlik ediyor. 8 temel merkezli lensler kışkırtıcı bordo, açık bronc ve top metali kışkırtıcı çerçeve renkleri ile perçinliyor.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.