...

Anneleri şımartmanın en şık yolu

Mutlu ve sağlıklı olmanızı dilemekten başka bir şey istemeyen annenize, size verdiği karşılıksız sevgi için Anneler Günü’nde bir kez daha teşekkür etmek ister misiniz? Tüm anneleri bu özel günde şımartacak kadar şık hediye alternatifleri sunan Assortie ile bu fırsat ayağınıza geliyor.

Assortie, 2009 İlkbahar-Yaz trendlerini yansıtan Anneler Günü’ne özel koleksiyonları ile annelerin modayı yakından takip etmelerine de olanak sağlıyor. Annenizin tarzı nasıl olursa olsun Assortie’nin farklı beğenileri bir arada toplayan, şıklığı ve rahatlığı ön planda tutan tasarım anlayışıyla işiniz çok kolay. Assortie Anneler Günü koleksiyonlarında, kıyafetini fular ile tamamlamaktan hoşlanan anneler için farklı desenlerde pek çok seçenek yer alıyor. Kadınların olmazsa olmazı çantalar da fularlar kadar iddialı. Baharı çağrıştıran pırıltılı çantaların yanı sıra sade ve bir o kadar da zarif çantalar annelerin güzelliğini tamamlayacak tasarımlarıyla özel.

Büyük boy ve portföy çantalar ile kombine edilebilecek takılar gece ve gündüz kullanılabilme olanağı sunuyor. Annelere en çok yakışan, saflığın ve temizliğin simgesi inci Assortie Anneler Günü Koleksiyonu’nda başköşede yer alıyor. Annelerin çok sevecekleri takı kutuları da Assortie takıları kadar göz alıcı. Assortie, çalışan anneleri de unutmadı. Assortie’nin kullanışlı not defterleri, günün temposunu yakalamak ve işleri planlı bir şeklide yürütmek isteyen annelerin işlerini çok kolaylaştıracak.

Anneler Günü’nde annenizin sizden istediği tek şey onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek olsa da bu sevgi sözcüklerini Assortie’nin özel tasarımları ile taçlandırmak ve annenize yakışanı seçmek size kalmış.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.