...

DOCKERS® İlkbahar/Yaz Sezonu

2009 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda rahat yaşam tarzının yeniden yorumlandığı tasarımları, seçkin, şık ve şehirli bir tarzı görüyoruz. Deniz kenarında yaşanan fakat şehre uyarlanmış bir yaşamdan esinlenilmiş, ilkbahar esintisi ve serin yaz akşamlarında yaşanan özgürlük duygularını yansıtan San Francisco’lu özgün bir koleksiyon.

Bu etkileyici şehrin müzik, mimari ve sanat sahnesi gibi, Dockers® da yeni koleksiyonuyla daha özgün ve daha çarpıcı olarak öne çıkıyor. Yeni koleksiyonundaki yaklaşımı ile rahat ve yaşayan, markayı yakından takip edenlere rahatça elde edebilecekleri bir görünüm ve gardroplarında diğer ürünlerden özenle ayrılacak bir koleksiyon sunuyor.

Koleksiyon her sezon devam eden modellerin yer aldığı core bölümü ve 3 farklı sezonal hikayenin etrafında oluşan farklı koleksiyonlardan oluşuyor.

Clup Prive koleksiyonunun esin kaynağı ‘’ The Thomas Crown Affair ‘’ filminin başrol oyuncusu Steve McQueen. Stil ikonu olarak Steve McQueen’in vintage spor giyim tarzından ve daha dar, seksi olmasına rağmen macera dolu hikayesinde rahat hareket ve seyahat etmesini sağlayan sade detaylardan oluşan gömlek ve pantolon modellerinden esinlenilmiş. Mor, açık yeşil ve beyaz koleksiyonun temel renkleri.

Diğer sezonal hikaye Marine. Marine teması ile hazırlanan koleksiyonda daha çok deniz üstünde çalışan liman işçilerinden esinlenilmiş. Onların hayat tarzına gore hazırlanmış alt ve üst grubunda güneş altında çalışmaktan rengi atmış bir t-shirt ve ya tuzlu su ile içiçe çalışmaktan solmuş bir pantolon, koleksiyonu açıkca ifade ediyor. Öne çıkan renkler yeşiller, maviler ve kırmızılar.

Son hikaye olan destination koleksiyonunda daha rahat ve casual bir yaşam tarzının yanı sıra maceracı ve seyahati seven bir yapı var, tıpkı Steve McQueen’in Thomas Crown Affair filmindeki hareketli ve macera dolu anlarındaki gibi. Baharat tonlarının kullanıldığı koleksiyondaki bütün altlar ve üstler birbirleriye rahatça kombinlenebiliyor.

West Coast stili yaşamı yansıtan; canlı kırmızılar, royal mavi ve yeşillerden oluşan çarpıcı renk hikayesi koleksiyondaki gömleklere, örmelere ve pantolonlara zenginlik katıyor. Pantolon koleksiyonunda her sezon gördüğümüz D serisi pantolonlar; dar kesim D1, standart kesim D2, rahat kesim D4 ve klasik D5 olmak üzere D serisindeki modeller farklı ve modern bir şekilde yorumlanmış. Bildiğimiz twill kumaşı yenilenerek daha kalın, daha sık dokunmuş ‘’new twill ‘’ olarak karşımıza çıkarken, diğer farklı ve dikkat çekici kumaşlar dar kesimdeki saten pamuk karışımı, pamuk keten karışımları, kanvas, parça boyalı poplin ve bedford kumaşı. Yine kargo pantolonlar ve şortlar rahat giyimin vazgeçilmezleri.

Çokca yıkanarak elde edilen yumuşak bir his ve rahat bir görünümden oluşan laundered gömlek koleksiyonunda, ipliği kendinden boyalı 50’lerde sıkça gördüğümüz poplin dokuma gömlekler ile karşılıyoruz. Laundered gömlek koleksiyonu mavi-beyaz renk tonlarından koyu kırmızı ve açık yeşil renklerine kadar bir çok tonda hazırlanmış.

Polo hikayesinin özünde bildiğimiz jersey polo t-shirtler ile daha klasik görünümlü şık gömleklerin karışımından oluşan modern ve farklı bir hikaye görüyoruz. Yaka şekli, düğmeli yaka detayı, patlet kesimi, arka yırtmaç detayı gibi detay olarak şık bir gömlekte rahatlıkla bulabileceğimiz özellikleri koleksiyondaki polo hikayesinde düz, çizgili ve diğer farklı polo modellerinde de göreceğiz.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.