...

İpekyol 2007 İlkbahar Yaz Koleksiyonu : Kontrastların Sezonu…

İpekyol 2007 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu ile yumuşak ve mükemmel kesimlerle ince detayları birleştiriyor. Feminen renkler ve lüks kumaşlar, maskülen kreasyonları yumuşatırken aynı zamanda seçkin bir hava katıyor. Klasik takımlar ile aynı zamanda hem rahat hem de ‘cool’ bir görünüm yaratılıyor.

Yumuşak ve doğal renkler yeni sezonda farklı kumaş dokuları ile sofistike bir hava yaratıyor. Fırfırlar, büzgüler, drapelerle sağlanan volüm ve omuz dekoltelerinin yanı sıra modern kimono kollar ve detaysız reglan kollar, basit yakalar ve geometrik desenler bu sezon dikkat çekici detaylar olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni sezonun en dikkat çeken trendi; yumuşak ve mükemmel kesimlerle basit detayların birleştiriliyor olması. İpekyol 2007 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda elbiseler ve etekler, beli vurgulayan detaylar ile ön plana çıkıyor; tüp etekler belde kalın kemerler ile tamamlanıyor. Abartılı kol detayları ile zenginleştirilen feminen elbiselerin yanı sıra kolsuz elbiseler ve tunikler de bu sezon gardıroplarımızda yerlerini alıyor.

Dalgalı ve uçuşan uzun parti elbiseleri ile yaz sezonuna damgasını vuracak olan İpekyol tasarımlarında dağıtılmış kristal işlemeler ve metalik altın ve gümüş detaylar kullanılıyor.

Natürel renklerin elegant ve modern bir görüntü oluşturduğu İpekyol 2007 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda ağırlıklı olarak beyaz, ekru, bej, krem, vizon, kahve, gülkurusu, taş ve kum renginin yanı sıra siyah, yeşil, mor, pembe, gece mavisi, sarı ve kırmızı gibi dikkat çekici renkler ile kombinasyonları kullanılıyor.

Koleksiyonda; cool-wool-ipek yün karışımları, parlak lycra kotonlar, yün-viskon karışımları, devore kumaşlar, doğal görünümlü kotonlar, ketenler, vualler, şantug ve danteller, krepler, lycra satenler, ipek şifon ve ipek kotonlar göz alıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum -> “İpekyol 2007 İlkbahar Yaz Koleksiyonu : Kontrastların Sezonu…”

  1. emine akar :

    ipekyol ürünleri gerçekten mükemmel ama çok çok pahalı.işim gereği bana çok hitap ediyor ama indirim dönemlerini bekliyorum hep.biraz indirim yaaa.malum burası türkiye.iyi çalışmalar.

  2. Beyhan :

    ceketim deforme oldu aynısından satın almak istiyorum ama bulunduğum ildeki 2 şubede de yok başka illere sorun diyorum geçen sezon olduğu için mümkün değil bulunamaz diyorlar mümkünse araştırabilirmisiniz KO705136Y0108940 MAVİ

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.